Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων, αποσπασμένων από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2017-2018

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017

 Με την αριθ. 23 / 06-09-2017 Πράξη του, το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Πρότεινε την προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων, αποσπασμένων από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2017-2018.

 Πίνακας προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν προσωρινά για το διδακτικό έτος 2017 ? 2018 να παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής τους αύριο Πέμπτη     7-9-2017 και ώρα 08:00 π.μ. προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Υποδιευθυντών Σχολικών μονάδων.

Κατόπιν τούτου επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων Γενικής Αγωγής από απόσπαση, ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων Γενικής Αγωγής αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ μέχρι αύριο Πέμπτη 7-9-2017 και ώρα 10:00.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων Γενικής Αγωγής παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Πίνακας εναπομεινάντων κενών κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων Γενικής Αγωγής από απόσπαση

 Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων

Εμφανίσεις: 685

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)