Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοινοποίηση στο ορθό ως προς τα λειτουργικά κενά κλάδου ΠΕ06- Αγγλικών και ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2017-2018

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017

Με την αριθ. 24 / 07-09-2017 Πράξη του, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β? Αθήνας,

Πρότεινε να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017 ? 2018, οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11 ? Φυσικής Αγωγής.

1. Καλλιβωκά Σταματούλα    ΠΕ06     3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

2. Ζυγογιάννη Γεωργία          ΠΕ11     1ο Δημοτικό Σχολείο Παπάγου

 

Κατόπιν τούτου επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά των κλάδων ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11 ? Φυσικής Αγωγής, ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί των αντίστοιχων κλάδων που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε Β΄ Αθήνας ( όχι με απόσπαση- όχι οι αναπληρωτές ) μέχρι αύριο Παρασκευή 8-9-2017 και ώρα 09:00.

Προσοχή! Οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση να την αποστείλουν εκ νέου, έχοντας υπόψη τον ανακοινοποιημένο πίνακα, ακόμα και στην περίπτωση που η αίτηση τους δεν θα έχει μεταβολές.

Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11 ? Φυσικής Αγωγής,παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους σε μορφή EXCEL και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα 

 Πίνακας λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ06 (Ανακοινοποίηση)

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης Σχολικών Μονάδων για τον κλάδο ΠΕ06

 Πίνακας λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ11 (Ανακοινοποίηση)

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης Σχολικών Μονάδων για τον κλάδο ΠΕ11

 

 

Εμφανίσεις: 942

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)