Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60 -Νηπιαγωγών γενικής αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και δήλωση προτίμησης τοποθέτησης εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60 αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017

  Με την  αριθ.  25 / 07-09-2017  Πράξη του  το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Πρότεινε την   προσωρινή  τοποθέτηση  εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών  Γενικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε Β΄ Αθήνας σε σχολικές μονάδες  της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2017-2018.

  Πίνακας  προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών 

 

Κατόπιν τούτου επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων  οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε  εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής (ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣμέχρι αύριο Παρασκευή 8-9-2017 και ώρα 13:00.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνημμένα

 Πίνακας με εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ60- Νηπιαγωγών γενικής αγωγής αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ

 Έντυπο Δήλωσης  Προτίμησης σχολικών μονάδων ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής 

 

Εμφανίσεις: 442

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)