Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 - Φυσικής αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017

  Με την  αριθ.  26 / 08-09-2017  Πράξη του  το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Πρότεινε να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες, οι παρακάτω εκπαιδευτικοί ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής, που είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας ( από μεταθέσεις - μετατάξεις ), μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017 ? 2018.

  Πίνακας προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής

 Κατόπιν τούτου επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής, ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε  εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 - Φυσικής  Αγωγής (ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ)  μέχρι την Κυριακή 10-9-2017 και ώρα 13:00.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 -  Φυσικής Αγωγής παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνημμένα

 Πίνακας με εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ11- Φυσικής αγωγής αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής

Εμφανίσεις: 819

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)