Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση για την Παραλαβή των Αιτήσεων Μετάθεσης - 24/12/2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα

Ενημερώνουμε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης - οριστικής τοποθέτησης - βελτίωσης θέσης στην ηλεκτρονική φόρμα της Δ/νσης, να προσέλθουν από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 09:00 - 15:00  στα γραφεία της Δ/νσης (Τμήμα Μηχανογράφησης - Αγ. Αποστόλων και Ανάφης, Ηράκλειο) προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να υπογράψουν και να παραλάβουν την ηλεκτρονική αίτηση μετάθεσης.

'Οσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση και επιθυμούν να υποβάλουν θα μπορούν να το πράξουν απο τη Δευτέρα 28 Δεκεμβριου 2015 έως και Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 (μόνο κατάθεση αίτησης & δικαιολογητικών- οχι παραλαβη), είτε στα γραφεία της Διεύθυνσης προσκομίζοντας υποχρεωτικά και τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση τους, είτε μέσω Fax:2102771324 (αίτηση και δικαιολογητικά).

Παραλαβή αίτησεων θα μπορεί να γίνεται και μετά τις 7/1/2016 για όσους φυσικά έχουν καταθέσει εμπροθέσμως την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις αιτήσεις μεταθέσεων θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι τις 31/12/2015 το αργότερο. Δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης το 2016 δεν θα γίνονται δεκτά. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται ολοι οι συνάδελφοι να παραδώσουν τα δικαιολογητικά τους είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Διευθυνσης είτε με Fax:2102771324 μέχρι τις 31/12/2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση, ότι είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση.

«Για την απόδειξη του τόπου και της φύσης της εργασίας του ή της συζύγου υποβάλλονται κατά περίπτωση τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή υπαλλήλων ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή υπαλλήλων του υπόλοιπου δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίστηκε με τη διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του Ν. 1256/82 (ΦΕΚ 65 τ. Α') όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει ή άμισθων δημοσίων υπαλλήλων ή λειτουργών, βεβαίωση της υπηρεσίας του, από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος υπηρετεί οργανικά και όχι με απόσπαση στο συγκεκριμένο τόπο.

β) Προκειμένου περί εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών, βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κ.λ.π.) από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος εργάζεται στον τόπο που ζητείται η μετάθεση τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και είναι ασφαλισμένος στον οικείο ασφαλιστικό φορέα».

Διευκρινιση:Όπου οι υπηρεσίες του ΙΚΑ δεν χορηγούν βεβαιώσεις για την απόδειξη της συνυπηρέτησης των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, γίνονται δεκτές βεβαιώσεις του εργοδότη ή των εργοδοτών. Οι βεβαιώσεις αυτές λαμβάνονται υπόψη μόνον εφόσον συμφωνούν με το βιβλιάριο ασφάλισης ή τα μηχανογραφικά δελτία ασφάλισης που υποχρεωτικά υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι.

Επισυναπτόμενα:

  Πίνακας με τα ονόματα των εκπ/κών που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει αίτηση (24-12-2015)

Εμφανίσεις: 449

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)