Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων Γενικής Αγωγής Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας ? Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-ΠΕ70 Γενικής Αγωγής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017

Σύμφωνα με την αριθμ. 12/22-5-2017 Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας συνέταξε και οριστικοποίησε πίνακα κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60 - ΠΕ70 Γενικής Αγωγής, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2017 και καλεί όσους εκπαιδευτικούς έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης (βελτίωσης) εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. και όσους βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (για οριστική τοποθέτηση) να συμπληρώσουν συγκεκριμένα σχολεία μέσα σε πέντε ( 05 ) εργάσιμες ημέρες από 22-5-2017 μέχρι και την Κυριακή 28-5-2017 (ώρα 22:00) στα οποία επιθυμούν να μετατεθούν – τοποθετηθούν.

Οι δηλώσεις των σχολικών μονάδων θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4. Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση.

 Επισημαίνεται ότι στη δήλωση προτίμησης μπορούν να δηλώνονται όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά όλα τα σχολεία της περιοχής διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις.

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Εμφανίσεις: 846

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)