Joomla Free Template by FatCow Hosting

Λειτουργικά κενά κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων Ειδικής Αγωγής, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, όλων των τύπων - Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων Ειδικής Αγωγής, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017

 Με την αριθ. 25 / 07-09-2017 Πράξη του το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Προσδιόρισε και οριστικοποίησε τα λειτουργικά κενά κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων Ειδικής Αγωγής, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, όλων των τύπων, αρμοδιότητάς μας, για το διδακτικό έτος 2017 ? 2018.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70 ? Δασκάλων Ειδικής Αγωγής, ΠΕ60 ? Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι αύριο Παρασκευή 8-9-2017 και ώρα 14:00.

 Πίνακας λειτουργικών κενών ΠΕ70 ΤΕ

 Πίνακας λειτουργικών κενών ΠΕ60 ΤΕ

 Πίνακας λειτουργικών κενών Ειδικών Δημοτικών Σχολείων

 Πίνακας λειτουργικών κενών Ειδικών Νηπιαγωγείων

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων

 

Εμφανίσεις: 636

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)