Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών (Γενικής Παιδείας, Μουσικών και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) σχολ. έτους 2017-2018

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
 Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σχολ. έτους 2017-2018 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η επιλογή των περιοχών προτίμησης θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο, πλησιέστερα στην ημερομηνία έναρξης του διδακτικού έτους 2017-2018, κατόπιν έκδοσης νεότερης σχετικής υπουργικής απόφασης. Σε περίπτωση, δε, κατά την οποία δεν δηλωθούν περιοχές προτίμησης από τον υποψήφιο κατά το χρονικό διάστημα που θα οριστεί, ο υποψήφιος (ακόμη κι εάν συμπεριλαμβάνεται στον οικείο πίνακα αναπληρωτών εκπ/κών σχ. έτους 2017-2018) δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη.

Η Αίτηση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (ιστοσελίδα https://opsyd.sch.gr/) και μαζί με τα δηλωθέντα στοιχεία αυτής επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 (ΦΕΚ 75 Α').

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τις επισυναπτόμενες εγκυκλίους.

Εγκύκλιος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Γενικής Εκπαίδευσης (Πλην Μουσικών) 2017-2018

Εγκύκλιος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Μουσικών 2017-2018

Εγκύκλιος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Ε.Α.Ε. 2017-2018

Ανακοίνωση Τελικών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων (22-03-2017), σας κοινοποιούμε τους τελικούς πίνακες με τα μόρια μετάθεσης των εκπαιδευτικών Π.Ε. Β' Αθήνας που υπέβαλαν αίτηση:

  • από περιοχή σε περιοχή,
  • σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ,
  • σε Διαπολιτισμικά σχολεία,
  • για Βελτίωση – οριστική τοποθέτηση 

για το σχολικό έτος 2016-2017.

Επισημαίνεται ότι οι μονάδες για τη συνυπηρέτηση και εντοπιότητα στις αιτήσεις για βελτίωση θέσης – οριστική τοποθέτηση δεν εμφανίζονται στους παρόντες πίνακες, γιατί δεν έχουν δηλωθεί στην παρούσα φάση σχολικές μονάδες προτίμησης.

Επισυναπτόμενα:

Τελικός Κατάλογος Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Τελικός Κατάλογος Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ

Τελικός Κατάλογος Αιτήσεων σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Τελικός Κατάλογος Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση

Παραιτήσεις εκπαιδευτικών ? Δικαιολογητικά συνταξιοδότησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Σας κοινοποιούμε το υπ αρίθμ' πρώτ. 2628/27-3-2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας με θέμα «Παραιτήσεις εκπαιδευτικών – Δικαιολογητικά συνταξιοδότησης»

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από 3 μέχρι 10 Απριλίου 2017 υποβάλλονται οι αιτήσεις παραίτησης των εκπαιδευτικών.

Πριν την υποβολή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ήταν σκόπιμο να έχουν επισκεφτεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή κάποιο αρμόδιο δικηγόρο-εργατολόγο, ώστε να ενημερωθούν για το αν θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα και συντάξιμη ηλικία, καθώς και για το αν δικαιούνται πλήρους ή μειωμένης σύνταξης.

 

 Επισυνάπτονται:

   Λίστα με τα απαραίτητα  δικαιολογητικά και τα προς συμπλήρωση έντυπα:

  Υπεύθυνη Δήλωση για ΔΑΥΚ

  Έντυπο 1

  Αίτηση Παραίτησης προς τη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας

  Αίτηση για Συνταξιοδότηση προς ΓΛΚ και Ταμεία

 Προς διευκόλυνση της διαδικασίας και προς αποφυγή καθυστερήσεων και αναμονών παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα προσέλθουν στη Δ/νση για να υποβάλουν αίτηση παραίτησης να έχουν τα σχετικά έντυπα συμπληρωμένα.

«Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017»

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Σας κοινοποιούμε την με αριθμ.πρωτ. 51163/Δ3/23-03-2017 (ΑΔΑ: ΩΛ4Ι4653ΠΣ-ΞΥ4) εγκύκλιο με θέμα: «Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017»

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων ? Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τους προσωρινούς πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών για μετάθεση:

  • από περιοχή σε περιοχή,
  • σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ,
  • σε Διαπολιτισμικά σχολεία,
  • για Βελτίωση – οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση – οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2016-2017.

 

  • Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 20-03-2017 έως και 22-03-2017. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα πραγματοποιείται καμία αλλαγή στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.
  • Ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι και δύο (2) ημέρες πριν τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), οπότε και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα ανάκλησης της αίτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα.
  • Επισημαίνεται ότι οι μονάδες για τη συνυπηρέτηση και εντοπιότητα στις αιτήσεις για βελτίωση θέσης – οριστική τοποθέτηση δεν εμφανίζονται στους παρόντες πίνακες, γιατί δεν έχουν δηλωθεί στην παρούσα φάση σχολικές μονάδες προτίμησης.
  • Οι τελικοί πίνακες θα διαμορφωθούν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

 

Επισυναπτόμενα:

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Π.Ε.Β' Αθήνας

Κατάλογος Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Κατάλογος Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ

Κατάλογος Αιτήσεων σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Κατάλογος Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Κατάλογος Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 

Υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων του ν. 1256/1982

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 81953/22-12-2016 εγκύκλιο της 13ης Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που αφορά στον έλεγχο της εφαρμογής του Ν.1256/82, για την πολυθεσία, την πολυαπασχόληση και την καθιέρωση ανώτατου ορίου απολαβών στο δημόσιο τομέα.

Προκειμένου η Υπηρεσία μας να υποβάλλει στο Ελεγκτικό Συνέδριο τα σχετικά στοιχεία, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές (τακτικού ή ΕΣΠΑ), που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας και λαμβάνουν πρόσθετες αποδοχές, από άσκηση έργου σε φορέα του Δημοσίου ή κατέχουν δεύτερη θέση στο δημόσιο ή λαμβάνουν παράλληλα με τις εν ενεργεία αποδοχές τους και σύνταξη να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (όχι fax ή e-mail) στη Μισθοδοσία της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και ως την 17η-3-2017 την υπεύθυνη δήλωση και τον πίνακα, που επισυνάπτονται, για τα ποσά που έλαβαν κατά το Β΄ εξάμηνο του 2016, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για να δείτε την εγκύκλιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για να δείτε το έγγραφο της Διεύθυνσής μας πατήστε εδώ.

Υπεύθυνη Δήλωση - Πίνακας

Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου «Γ. Σεφέρης» - Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας.

Επισυναπτόμενα:

Αφίσα

Πληροφορίες

Προσωρινές τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΠΕ70

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017
Γράφτηκε από τον/την Γραμματεία ΠΥΣΠΕ

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας με την αριθμ. 19/1577/20-02-2017 πράξη του προέβη στις παρακάτω προσωρινές τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών ΠΕ70:

 

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 5o ΔΣ Αγίας Παρασκευής
ΤΗΝΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ 18ο ΔΣ Αμαρουσίου
ΛΑΛΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΣ Φιλοθέης
ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑ 2o ΔΣ Ν. Πεντέλης
     
     

 

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται σήμερα Τρίτη 21-02-2017 να παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής τους και να αναλάβουν υπηρεσία.

Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-17

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 16-02-2017 ΕΩΣ 28-02-2017

Αποστολή δικαιολογητικών έως 01-03-2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης.

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 01-03-2017, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106018087 (Κα Στεφανίδη και Κα Βερροιοπούλου)

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-17

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 26587/Ε1/16-02-2017 εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ
γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,
δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)