Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ71 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕ60.50 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΑΕ για δήλωση προτίμησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ60.50 νηπιαγωγών  και ΠΕ71 δασκάλων ΕΑΕ να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, η οποία έχει και θέση αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας.Η δήλωση προτίμησης  θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμά που διατίθεται για το σκοπό αυτό στον κάτωθι συνδέσμο και η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  •      Τη Δευτέρα 26-09-2016 ,από τις 09:00 - 14:00
  •       Την Τρίτη 27-09-2016 , από τις 09:00 - 14:00

 

                                                                                           ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ71)

                                                      ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ε.Α.Ε.

                                                                                        ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΠΕ60.50)

                                                     ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ε.Α.Ε.

 Καμία ανάληψη υπηρεσίας δεν θα παραληφθεί με άλλο τρόπο.

 Διευκρινίζεται ότι στο πεδίο "Έτη προϋπηρεσίας" συμπληρώνετε περίπου τα έτη που έχετε εργαστεί. Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί στατιστικό στοιχείο για το έντυπο του ΟΑΕΔ. Για τη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία θα υπολογιστεί από τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που θα προσκομίσετε.

 Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε το παραπεμπτικό για παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο προκειμένου να σας χορηγηθεί η απαραίτητη ιατρική βεβαίωση η οποία περιγράφεται στο αρχείο με τα δικαιολογητικά.

 Μετά την τοποθέτηση σας σε σχολικές μονάδες, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία της παραλαβής των συμβάσεων και την προσκόμιση των δικαιολογητικών τα οποία περιγράφονται στο σχετικό επισυναπτόμενο αρχείο.

   Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το τμήμα αναπληρωτών στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυναπτόμενα:

 Δικαιολογητικά

Παραπεμπτικό Ιατρού

Ενημέρωση για τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ60.50 ,κλ. ΠΕ71 και κλ. ΠΕ70.50 ΕΑΕ που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Αθανάσιος Ανδρώνης καλωσορίζει τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας. Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. Σας ενημερώνουμε ότι  η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, η οποία έχει και θέση αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας, θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας τις φόρμες που θα είναι διαθέσιμες μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  •      Τη Δευτέρα 26-09-2016 ,από τις 09:00 - 14:00
  •       Την Τρίτη 27-09-2016 , από τις 09:00 - 14:00                                                                

Πλήρωση κενών - κενούμενων θέσεων Προϊσταμένων 2/θ και άνω Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.4/8064/23-09-2016pdf προκήρυξη του Διευθυντή Π.Ε. Β' Αθήνας σύμφωνα με την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων των παρακάτω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, για διετή θητεία (μέχρι 31-07-2018) και υπόλοιπο θητείας (μέχρι 31-07-2017)  και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις των διατάξεων που αναφέρονται στην προκύρυξη κι επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Προϊσταμένου / νης Νηπιαγωγείου,  να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Τετάρτη 28  Σεπτεμβρίου 2016, για τη σχολική μονάδα όπου ανήκουν οργανικά, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής:

1. 9ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

2. 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής

3. 2ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων

Επισυνάπτονται:

checkΗ αίτηση υποψηφίου-ας Προϊσταμένου-νηςword

checkΗ υπεύθυνη δήλωση υποψηφίου-ας Προϊσταμένου-νης word

Υποβολή ενστάσεων, ανακλήσεων αποσπάσεων και για σοβαρούς λόγους υγείας και κατά προτεραιότητα αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2016-17

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σας κοινοποιούμε το υπ.αρίθμ. πρωτ. 151681/Ε1/16-09-2016 pdf έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα «Υποβολή ενστάσεων, ανακλήσεων αποσπάσεων και για σοβαρούς λόγους υγείας και κατά προτεραιότητα αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2016-17», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα υποβολής των προαναφερόμενων αιτήσεων στο ΟΠΣΥΔ έως και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Επισημαίνεται πως δεν είναι δυνατή η τροποποίηση των ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ απόσπασης για τους εκπαιδευτικούς που ήδη αποσπάστηκαν.

Τροποποίηση χρονοδιαγράμματος πλήρωσης κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων (4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων) της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Σε συνέχεια της με ημερομηνία 15-9-2016 ανακοίνωσης των πινάκων υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής και των πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά σχολική μονάδα, σας γνωστοποιούμε τις παρακάτω τροποποιήσεις του χρονοδιαγράμματος για την πλήρωση κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς μας :

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δ/ΝΤΩΝ word

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών/μη δεκτών υποψηφιοτήτων και μοριοδοτούμενων κριτηρίων υποψηφίων Διευθυντών κενών και κενούμενων θέσεων σχολικών μονάδων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Σας ανακοινώνουμε στο πλαίσιο της διαδικασίας κρίσης και επιλογής Διευθυντών κενών και κενούμενων θέσεων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας τους παρακάτω πίνακες:

Μοριακός πίνακας ανά εκπαιδευτικόpdf

Μοριακός πίνακας ανά σχολική μονάδαpdf

Δεκτοί - Μη δεκτοίpdf

 

Οι υποψήφιοι Διευθυντές/ντριες οφείλουν να λάβουν γνώση των παραπάνω αναρτηθέντων πινάκων και, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν ένσταση προς το ΠΥΣΠΕ Διευρυμένης Σύνθεσης Β΄ Αθήνας, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο σχετικό έντυπο (ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣword) και αποστέλλοντάς το με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο κεντρικό e-mail της Διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   από 15-9-2016 έως 19-9-2016 και ώρα 15:00.

Αγιασμός στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Σικιαρίδειο)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας κ. Αθανάσιος Ηρ. Ανδρώνης παρευρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα στις 12 Σεπτεμβρίου και συμμετείχε στη συνάντηση με τον  Υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων με την παρουσία του κ. Νίκου Παππά.

sikiarideio2
skiarideio1
sikiarideio2
skiarideio1
1/2 
start stop bwd fwd

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)