Joomla Free Template by FatCow Hosting

Παράταση ηλεκτρονικής καταχώρισης αιτήσεων μετάθεσης και ανακοίνωσης μοριακών πινάκων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος E-Datacenter κατά τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής καταχώρισης των αιτήσεων μέχρι και 22-01-2016. Αντιστοίχως παρατείνεται η ανακοίνωση των πινάκων των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών για τις 25-01-2016.

Παρουσιολόγια με το νέο λογότυπο του ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας,  στην ενότητα  "Έντυπα"  -> "Έντυπα ΕΣΠΑ", η ενημερωμένη με το νεο λογοτυπο του ΕΣΠΑ έκδοση των παρουσιολογιών. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να συμπληρώνουν τα νέα παρουσιολόγια.

Προκήρυξη των Διαγωνισμών 2016 του Ελληνικού Τμήματος ΙΒΒΥ- «ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ»

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016
Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης για την Νεότητα ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου προκηρύσσει, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου πανελλήνιους διαγωνισμούς για την απονομή βραβείων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Παραλαβή αιτήσεων Μετάθεσης / Βελτίωσης / Οριστικής τοποθέτησης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση Μετάθεσης / Βελτίωσης / Οριστικής τοποθέτησης και δεν την έχουν ακόμη παραλάβει ακόμη, ότι θα πρέπει να προσέλθουν από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 έως και την Πέμπτη 14 Ιαναουαρίου 2016 και ώρες 9:00-15:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης προκειμένου να υπογράψουν και να παραλάβουν τις αιτήσεις τους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να προσκομίσουν τα απαραίτητα διακιολογητικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα λάβουν την αντίστοιχη μοριοδότηση.

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 θα ανακοινωθεί ο μοριακός πίνακας όσων εκπαιδευτικών έχουν καταθέσει αίτηση μετάθεσης.

Αποτελέσματα μυστικής ψηφοφορίας για την επιλογή Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας στο πλαίσιο της επιλογής Διευθυντή Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' ΑΘήνας.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αποτελεσμάτων

Πίνακες Υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά  με τη διαδικασία εκλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης, σας κοινοποιούμε τους παρακάτω πίνακες:

Πίνακας δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων

Αναμορφωμένος πίνακας αντικειμενικών κριτηρίων κάτα φθίνουσα σειρά και ανά Δ/νση Εκπ/σης μετά την εξέταση των ενστάσεων

Πρόγραμμα Συνεντεύξεων Υποψηφίων Δ/ντών Π.Ε. Αττικής

 Ανακοινώνονται επίσης οι πίνακες εκλογέων, που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 1 και 5αα του αρ. 46 του Ν. 4351/2015, όσων θα συμμετέχουν στη μυστική ψηφοφορία στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

 Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ΑΘήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, στις 8/1/2016 και ώρες 09:00 - 17:00.

Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

Πίνακας Εκλογέων Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κενές οργανικές θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για μεταθέσεις σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Για τη διενέργεια των μεταθέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2016-2017, σας γνωστοποιούμε τον ανακοινοποιημένο πίνακα με τις κενές οργανικές θέσεις, ο οποίος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα σχετικά απαντητικά έγγραφα των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επισυναπτόμενα:

Ανακοινοποιημένος Πίνακας κενών οργανικών θέσεων Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

Διευκόλυνση για συμμετοχή στη διαδικασία ψηφοφορίας εκλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. Φ.32/82/5-1-2016 της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Αττικής, χορηγείται άδεια απουσίας, στις 08/01/2016, στους εκπαιδευτικούς που είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες εκλογέων, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στη διαδικασία εκλογής Διευθυντών/ντριών Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, όπως και η έγκαιρη ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για τυχόν τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος.

Επείγουσα ενημέρωση για τις αιτήσεις Μετάθεσης / Βελτίωσης / Οριστικής τοποθέτησης - 30/12/2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς pdf very small που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση οριστικής τοποθέτησης, ότι είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν την αίτησή τους, όπως και τα τυχόν δικαιολογητικά που επικαλούνται μέχρι αύριο, 31/12/2015.

Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση κατανομής οργανικών θέσεων, οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν έχουν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης, θα μπουν στους πίνακες μοριοδότησης χωρίς κανένα επιπλέον κριτήριο πέραν της προϋπηρεσίας τους.

 Οσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση και επιθυμούν να υποβάλουν, θα μπορούν να το πράξουν την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 (μόνο κατάθεση αίτησης & δικαιολογητικών- οχι παραλαβη), είτε στα γραφεία της Διεύθυνσης προσκομίζοντας υποχρεωτικά και τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση τους, είτε μέσω Fax: 2102771324 (αίτηση και δικαιολογητικά).

  Επισημαίνουμε ότι τα δικαιολογητικά (πιστοποιητικά οικογ. κατάστασης / εντοπιότητας / σπουδών τέκνων / συνυπηρέτησης / ιατρικά κ.λπ.) πρέπει να έχουν εκδοθεί ΤΟ ΠΟΛΥ τρεις μήνες πριν την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και μέχρι τις 31/12/2015 το αργότερο. Δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης το 2016 δεν θα γίνονται δεκτά.

  Τα δικαιολογητικά που στέλνονται μέσω fax θα πρέπει να συνοδεύονται με κάποια σημείωση / έγγραφο που θα υποδεικνύει με σαφήνεια το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευτικού στον οποίον αφορούν.

Παραλαβή αίτησεων θα μπορεί να γίνεται και μετά τις 7/1/2016 για όσους φυσικά έχουν καταθέσει εμπροθέσμως την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Επισυναπτόμενα:

  Πίνακας με τα ονόματα των εκπ/κών που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση (30-12-2015)

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)