Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αντισεισμικής Προστασίας Σχολικών Μονάδων

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Με το έγγραφό του με αριθμ. πρωτ. 13426/30-10-2013 , ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Δ/νσής μας σας προσκαλεί σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων», που συνδιοργανώνουν η Δ/νσή μας, μέσω της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, και ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.).

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν, ο Διευθυντής του Σχολείου, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και ένας εκπαιδευτικός (ο οποίος έχει οριστεί για τη σύνταξη των Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης), με την προϋπόθεση ότι δεν παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία της σχολικής μονάδας.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, στην Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55 και ώρες 9:15 έως 14:00.

 

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι προαιρετική. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και θα διατεθεί έντυπο υλικό του Ο.Α.Σ.Π. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σεμιναρίου από το σύνδεσμο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Εμφανίσεις: 755

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)