Joomla Free Template by FatCow Hosting

Αφίσες για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ Με αφορμή τον εορτασμό στις 2 Απριλίου της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου ? σας ενημερώνει ότι η αφίσα για την Παγκόσμια Ημέρα είναι στη διάθεση των σχολείων.

Συγκεκριμένα τα Σχολεία της Διεύθυνσης μπορούν να παραλαμβάνουν αφίσες από τη Διεύθυνση Β΄ Αθήνας (Μεσογείων 448) και την υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων κα Κατσούφη Ελένη, τα σχολεία του πρώην 2ου Γραφείου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 9 & Ροδώνης) και το Δ/ντή του Σχολείου κο Αυτζή Μερκούρη (έφορο του ΚΕΠΒ).

Tα σχολεία της Ν. Ιωνίας μπορούν να παραλαμβάνουν αφίσες απο το 14ο ΔΣ Ν. Ιωνίας (Αφροδίτης 50), τα σχολεία του Ηρακλείου από το 10ο ΔΣ Ηρακλείου (Αυγής & Ματρόζου) και τα σχολεία της Μεταμόρφωσης από το 5ο ΔΣ Μεταμόρφωσης (Ανδριανείου 11). Για να διαβάσετε το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου πατήστε εδώ

Εμφανίσεις: 340

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)