Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα "Αντιμετώπιση οξέων παιδοαλλεργιολογικών, παιδοπνευμονολογικών και παιδονευρολογικών προβλημάτων στο χώρο του σχολείου"

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014

  H Παιδοπνευμονολογική, Παιδοαλλεργιολογική και Παιδονευρολογική Μονάδα της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Π.Γ.Ν. Αττικόν και η εκπαιδευτικός κα Λυμπέρη Αντιγόνη, έχουν σχεδιάσει Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στην Αντιμετώπιση Οξέων Αναπνευστικών, Αλλεργικών και Νευρολογικών Καταστάσεων στο Χώρο του Σχολείου.
  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων της Αττικής και υλοποιείται χωρίς κόστος με την υποστήριξη Εξειδικευμένων Ιατρών και Κλινικών Νοσηλευτών στον Τομέα της Παιδοπνευμονολογίας, Παιδοαλλεργιολογίας και Παιδονευρολογίας.
   Στόχος του προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός να μπορεί να αναγνωρίσει και αντιμετωπίσει επείγουσες αναπνευστικές, αλλεργικές και νευρολογικές καταστάσεις όπως είναι, ο ασθματικός παροξυσμός, το αναφυλακτικό επεισόδιο και οι σπασμοί αντίστοιχα στο χώρο του σχολείου, καταστάσεις δυνητικά απειλητικές για τη ζωή των παιδιών.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο, διάρκειας τεσσάρων (4) ωρών αποτελείται από δύο μέρη

 Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν (Ρίμινι 1 Χαιδάρι ΤΚ. 12462) στις 16/10/2015 από τις 16:30 έως τις 20:00.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανά σεμινάριο ανέρχεται στους 150 εκπαιδευτικούς.

Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα μπορείτε να καλέσετε στην Γραμματεία της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής (τηλ 210-5832228, 08:00-14:00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επισυναπτόμενα

  Περιγραφή του προγράμματος

Εμφανίσεις: 295

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)