Joomla Free Template by FatCow Hosting

Όλο το σχολείο μια γειτονιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την εικόνα

Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την εικόνα Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την εικόνα Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την εικόνα Πατήστε εδώ για να μεγαλώσετε την εικόνα

Η παλιά γειτονιά αναβίωσε στο χώρο του σχολείου το πρωινό της 23ης Δεκεμβρίου. Τα παιδιά σε μικρές ομάδες είπαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Άλλα με τριγωνάκια και άλλα με κιθάρες πέρασαν από τάξη σε τάξη και απόλαυσαν τις λιχουδιές που τους κερνούσαν. Καλικαντζαράκια ξετρύπωσαν από μια γωνιά για να χαλάσουν με τη σκανταλιά τους όλη τη γιορτή. Η παρουσία όμως του Άι Βασίλη που με χαμόγελο μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά επανέφερε την τάξη. Όλα αυτά γύρω από την μεγάλη ξύλινη φάτνη που κατασκευάστηκε και διακοσμήθηκε χάρη στη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό των παιδιών και το μεράκι του εκπ/κού των εικαστικών και κοσμεί τον κεντρικό χώρο του σχολείου. Πατήστε τις εικόνες για να τις μεγεθύνετε.

Εμφανίσεις: 2137

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)