Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου - Επίσκεψη του συγγραφέα Γιώργου Κατσέλη στο 1ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο συγγραφέας Γιώργος Κατσέλης επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012, στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου. Οι μαθητές της Δ' Δημοτικού που είχαν επεξεργαστεί το παραμύθι "Η δέκατη τρίτη θεά και τα κλεμμένα γλυπτά", με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Μαστρογιωργάκη Δήμητρας και Σφακιανάκη Μαρίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον συγγραφέα, να εκφράσουν τις εντυπώσεις και να θέσουν τις ερωτήσεις τους. Ακολούθησε οπτικοακουστική δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου από τους μαθητές της ΣΤ2' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας που έγινε με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Κωνσταντίνας Παναγιωτοπούλου και Εύης Χλωρού. Η προσπάθεια των παιδιών να αποδώσουν το παραμύθι με το λόγο και το σώμα τους ήταν εξαιρετική και δίκαια κέρδισε τα χειροκροτήματα όλων όσων την παρακολούθησαν.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη μεγεθύνετε Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη μεγεθύνετε Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη μεγεθύνετε Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη μεγεθύνετε

Εμφανίσεις: 763

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)