Joomla Free Template by FatCow Hosting

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού από το 16ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας και το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, το 16ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας και το Διαπολιτισμικό Δ.Σ. Αλσούπολης διοργανώνουν εκδήλωση γνωριμίας και συνεργασίας με κοινές δραστηριότητες ανάμεσα στους μαθητές των δύο σχολείων. Οι δραστηριότητες θα υλοποιηθούν στο 16ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας, το οποίο θα επισκεφθούν την ίδια μέρα οι μαθητές της Δ΄και Στ΄ τάξης  του Διαπολιτισμικού Δ.Σ. Αλσούπολης. Επειδή την ίδια μέρα είναι και η Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας, αλλά και η Παγκόσμια ημέρα Ποίησης θα γίνει η αρχή για τη δημιουργία σχολικού κήπου, αλλά και για τη συγγραφή κοινού ποιήματος για την αρμονική συνύπαρξη των λαών. Μελλοντικά θα ακολουθήσουν διάφορες αθλοπαιδιές με ομάδες μαθητών και με άλλα γειτονικά σχολεία.
Εμφανίσεις: 766

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)