Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διεπιστημονικό Συμπόσιο με Θέμα: "Η Απούσα Παρουσία του Σώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες, την Τέχνη και στις Επιστήμες Αγωγής και Υγείας: Μεθοδολογικά Ζητήματα και Νέες Προοπτικές"

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012
Σας γνωρίζουμε ότι η Εργαστηριακή Μονάδα Οικολογικής Ψυχολογίας και Βιωματικής, Ευρετικής και Διαλογικής - Επικοινωνιακής Ψυχοπαιδαγωγικής σε συνεργασία με το Διδασκαλείο του ΠΤΠΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνουν διεπιστημονικό συμπόσιο με θέμα: "Η Απούσα Παρουσία του Σώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες, την Τέχνη και στις Επιστήμες Αγωγής και Υγείας: Μεθοδολογικά Ζητήματα και Νέες Προοπτικές" στις 23 και 24 Ιουνίου 2012 στο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Στόχος του συμποσίου είναι η παρουσίαση και αποτίμηση της σύγρονης προβληματικής για το ρόλο που διαδραματίζει το σώμα στις γνωστικές διαδικασίες και στις διαδικασίες αγωγής, κοινωνικοποίησης, υγείας και θεραπείας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με εισήγηση στο συμπόσιο καλούνται να υποβάλουν περίληψη της εισήγησής τους (έως 400 λέξεις) το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου 2012, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο έγγραφο .
Εμφανίσεις: 1130

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)