Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διήμερο με Θέμα: "Η γειτονιά που θα ήθελα" από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Οίκαδε"

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές Λήδα Πέτσα και Αχιλλέα Μαγουλά και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς Αρετή Λαγού και Σοφία Μαργαρίτη του 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού για τη διάκρισή τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Η γειτονιά που θα ήθελα...", που διοργανώνει κάθε χρόνο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Οίκαδε» της Τράπεζας Κύπρου και το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, με το 1ο βραβείο στην κατηγορία ατομικών έργων. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και δημιουργία μέσω της τέχνης και του πολιτισμού στο χώρο της εκπαίδευσης.

 

Από κάθε σχολείο που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό έχει επιλεγεί αντιπροσωπευτικός αριθμός έργων που θα εκτεθούν από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σταθμού Μετρό Συντάγματος. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 12:00. Επίσης, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 από τις 10:00 έως τις 17:00 θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο βιωματικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να κάνουν κατασκευές με διάφορα υλικά και να φτιάξουν τη γειτονιά που ονειρεύονται. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του "Οίκαδε": www.oikade.gr.

Εμφανίσεις: 1200

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)