Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση των Εκπαιδευτικών Π.Ε σε Ημερίδα Βιωματικού Χαρακτήρα με Θέμα : «Καινοτόμες Δράσεις για τη Φιλαναγνωσία»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013

Με το υπ' αριθμ. πρωτ. 165155 /Γ7/31-12-2012 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.ΠΑ. της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ, Τμήμα Δ΄Αισθητικής Αγωγής, διοργανώνεται επιμορφωτική ημερίδα βιωματικού χαρακτήρα, με θέμα:

«Καινοτόμες Δράσεις για τη Φιλαναγνωσία»


Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Π.Ε, Νηπιαγωγούς και Δασκάλους και περιλαμβάνει εισηγήσεις και Βιωματικά εργαστήρια.

Η  Ημερίδα  θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, από 09:00 έως 13:00,  στο  χώρο  της  Δραματικής  Σχολής «Έναστρον» (Μπουμπουλίνας & Δεληγιάννη  19, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση μέχρι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμφανίσεις: 909

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)