Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προσωρινοί Αξιολογικοί Πίνακες Εκπ/κών για Απόσπαση στο Εξωτερικό - Αίγυπτο, Γερμανία (Περιοχή Ευθύνης Συντονιστικού Γραφείου Ντύσσελντορφ και Μονάχου), και Αλβανία

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Κοινοποιούμε, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, τους Προσωρινούς Αξιολογικούς Πίνακες των υποψηφίων προς απόσπαση για τις εκπαιδευτικές μονάδες των Συντονιστικών Γραφείων Ντύσσελντορφ και Μονάχου της  Γερμανίας, Καΐρου της Αιγύπτου και Τιράνων της Αλβανίας για το σχολικό έτος 2012-2013.

 

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν με τα καταχωρισμένα στους πίνακες στοιχεία τους, παρακαλούμε να στείλουν την ένστασή τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Υπηρεσία μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Πέμπτη 24/01/2013.

 

Επισυνάπτουμε σχετικά:

Το έγγραφο υπ? αριθμ. Πρωτ. Φ.821/156Ε /9226/Ζ1/22-01-2013 του ΥΠΑΙΘΠΑ.

Τον πίνακα επιλογής υποψηφίων εκπαιδευτικών για απόσπαση στις εκπαιδευτικές μονάδες Γερμανίας, Αιγύπτου και Αλβανίας .

Εμφανίσεις: 958

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)