Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ11, ΚΑΙ ΠΕ19-20 ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Καλωσορίζουμε τους εκπαιδευτικούς που μετατάχθηκαν από τη Δ/θμια Εκπ/ση, στη μεγάλη και φιλόξενη εκπαιδευτική οικογένεια της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας. Με τους περισσότερους από εσάς, έχουμε ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζουμε το δέσιμο που υπάρχει στο ενιαίο της εκπαίδευσης. Με αίσθηση καθήκοντος, ξεπερνάμε τις δυσκολίες, πικρίες και αστοχίες της διοικητικής γραφειοκρατίας και του παραλογισμού που βιώνουμε όλοι.

 

Τα παιδιά και τα σχολεία, μάς χρειάζονται. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την προσδοκία, η νέα γενιά να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Θέλουμε αυτό το ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν πιο απάνεμο και δημιουργικό, με καινοτομίες και ιδέες, με πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και συμπόρευσης, και θα το πετύχουμε!

 

Εμείς στη Διεύθυνση, προσπαθούμε να απλουστεύσουμε τη γραφειοκρατία και τη χρονοβόρα τηλεφωνική επικοινωνία, υιοθετώντας πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας, όπως αυτός της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών από την ιστοσελίδα μας. Γι αυτό, παρακαλείστε θερμά να την επισκέπτεστε καθημερινά, στο σύνδεσμο www.dipevath.gr.

 

Στην προσπάθεια αυτή και μέχρι την έκδοση των σχετικών εγκυκλίων, θεωρούμε χρήσιμο να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σχετικά με τα ζητήματα που πιθανόν προκύψουν. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε μέχρι την Κυριακή 1-9-2013 το αργότερο, να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικά τη φόρμα που διατίθεται στο σύνδεσμο:

http://www.dipevath.gr/index.php/component/forme/?fid=7.

 

Μέσα από τις δυσκολίες, εμείς θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εκπαίδευση και τους μαθητές μας. Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά!

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΡΙΣ ΒΕΝΤΗΡΗΣ

 

Εμφανίσεις: 1999

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)