Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συμμετοχή Εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης στο «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» του 2ου ΠΕΚ Αθήνας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Σας κοινοποιούμε τo υπ' αριθμ. πρωτ. 2738/19-2-2014 της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας που αφορά την συμμετοχή εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης στο «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» του 2ου ΠΕΚ Αθήνας.

 

  • Η συμμετοχή και παρακολούθηση του επιμορφωτικού προγράμματος της Α? και Β? φάσης επιμόρφωσης είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσλήφθηκαν από τους ενιαίους πίνακες Γενικής Αγωγής.
  • Η συμμετοχή και παρακολούθηση του επιμορφωτικού προγράμματος της Α? και Β? φάσης επιμόρφωσης είναι προαιρετική για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσλήφθηκαν από τους πίνακες Ειδικής Αγωγής.

 

Όσοι από τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν από τους πίνακες Ειδικής Αγωγής επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα παρακαλούνται να αποστείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 20-2-2014, μεσημέρι το αργότερο.

Όσοι από τους εκπαιδευτικούς έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα και δεν έχουν λάβει τη βεβαίωση παρακολούθησης μπορούν να την παραλαμβάνουν από το 2ο ΠΕΚ Αθήνας (Ανδρέα Μεταξά 7, Φιλοθέη-τηλ. 210-6892177) καθημερινά 9:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Εμφανίσεις: 1166

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)