Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Eκδήλωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολυμερούς Σχολικής Σύμπραξης Comenius, 5ο Χέλμειο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014

Την Τρίτη 4 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης της Διευθύντριας του 5ου (Χέλμειου) Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής κ. Χαράς Μπούτα, παρακολουθήσαμε στο θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου στην Αγία Παρασκευή, την εκδήλωση με τίτλο "FESTIVALS: FivE senSes To lIVe unforgettAbLe adventureS" που διοργάνωσε το σχολείο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ομώνυμο Πρόγραμμα Σχολικών Συμπράξεων Comenius.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου, στη Διευθύντρια κ. Μπούτα, που είναι και συντονίστρια του προγράμματος και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου, για την πολύ ωραία εκδήλωση που ανέδειξε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας μας, αλλά μας έφερε και σε γνωριμία με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις και των υπόλοιπων συμμετεχουσών χωρών. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η παρουσίαση του σχολείου από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, καθώς εστίασε και στην αξιοποίηση των σχολικών κήπων στην καθημερινή σχολική πρακτική. Περισσότερα στο αναλυτικό φωτορεπορτάζ στη σχετική ανάρτηση στο δικτυακό τόπο http://www.aparaskevi-images.gr/

Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθείστε την ομιλία του κ. Π. Βεντήρη, Δ/ντή Π.Ε. Β΄Αθήνας, με διερμηνέα την εκπαιδευτικό, κ. Λουκία Δαμιανίδου:

Για το βίντεο, πατήστε στην εικόνα

Εμφανίσεις: 1185

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)