Joomla Free Template by FatCow Hosting

Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε Σχολ. Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Σχολ. Έτους 2014-2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Με τo έγγραφo υπ' αριθμ. πρωτ. 110294/Γ6/15-7-2014 της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. σας κοινοποιούμε την απόφαση μετάθεσης των μόνιμων μελών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. των μόνιμων μελών του κλάδου ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης.

 

Οι μετατιθέμενοι από Σ.Μ.Ε.Α.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. καλούνται να παρουσιαστούν στην αρμόδια Δ/νση Εκπ/σης περιοχής μετάθεσής τους ή στο αντίστοιχο ΚΕ.Δ.Δ.Υ από 16 έως 25 Ιουλίου 2014. Οι μετατιθέμενοι από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. καθώς και οι μετατιθέμενοι από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. καλούνται να παρουσιαστούν στη θέση μετάθεσής τους την επόμενη της λήξης του σχολικού έτους (31 Αυγούστου).

Εμφανίσεις: 1296

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)