Joomla Free Template by FatCow Hosting

Κοινοποίηση Πίνακα Υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014
Σας κοινοποιούμε πίνακα σε μορφή excel ανά κλάδο κα ειδικότητα, με σειρά κατάταξης των υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, και πίνακα με υποψηφίους οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους κλάδους του Ε.Ε.Π.
Οι υποψήφιοι που θα διαπιστώσουν λάθη ή παραλείψεις στους πίνακες, ως προς τη μοριοδότηση, η οποία προέκυψε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ αρ. 137068/Γ6/01-09-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., οφείλουν να υποβάλουν ένσταση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (προς Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) εντός δύο (02) εργασίμων ημερών, από Τρίτη, 14.10.2014 έως και Τετάρτη, 15.10.2014. Οι ενστάσεις πρέπει να είναι σαφείς, τεκμηριωμένες και να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αν κρίνεται απαραίτητο.

Επισυναπτόμενα:
 Διαβιβαστικό Περιφερειακής Δ/νσης 
 Προσωρινοί Πίνακες Ε.Ε.Π. 
 Πίνακες Απορριπτέων. 

Εμφανίσεις: 647

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)