Joomla Free Template by FatCow Hosting

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Κλ. ΠΕ60.50 για το Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης σε Σχολικές Μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας σας ανακοινώνει τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60.50 για το Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης στα Νηπαιγωγεία της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2014-2015. Επισημαίνεται ότι αφού ελήφθησαν υπόψη οι αποφάσεις έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ, οι προτάσεις των Συμβούλων Γενικής Αγωγής, καθώς και η λειτουργία των τμημάτων ένταξης στα νηπιαγωγεία αρμοδιότητας του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας, τοποθετήθηκαν οι παρακάτω 14 εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής σε σύνολο 27 εγκεκριμένων αποφάσεων. Παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Επισημαίνουμε ότι οι τοποθετήσεις έγιναν κατά σχολική μονάδα. Εάν οι ανάγκες κατά σχολείο είναι περισσότερες από μία, οι Προϊσταμένες σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο της περιφέρειάς τους θα κάνουν τις αναγκαίες κατανομές.

Επισυναπτόμενα:

 Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ60.50 

Εμφανίσεις: 969

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)