Joomla Free Template by FatCow Hosting

Τοποθετήσεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Κλ. ΠΕ70.50-71 για το Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης σε Σχολικές Μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας σας ανακοινώνει τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ70.50-71 για το Πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης στα Δημοτικά Σχολεία της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2014-2015. Επισημαίνεται ότι αφού ελήφθησαν υπόψη οι αποφάσεις έγκρισης του Υ.ΠΑΙ.Θ και η λειτουργία των τμημάτων ένταξης στα Δημοτικά Σχολεία αρμοδιότητας του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και κατόπιν συνάντησης-συνεργασίας του Δ/ντή Π.Ε. Β' Αθήνας με τους Συμβούλους Γενικής Αγωγής, τοποθετήθηκαν οι παρακάτω 77 εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής σε σύνολο 227 εγκεκριμένων αποφάσεων. Παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις σχολικές μονάδες που αναγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Επισημαίνουμε ότι οι τοποθετήσεις έγιναν κατά σχολική μονάδα. Εάν οι ανάγκες κατά σχολείο είναι περισσότερες από μία, οι Δ/ντές-ντριες σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο της περιφέρειάς τους θα κάνουν τις αναγκαίες κατανομές.

Επισυναπτόμενα:

 Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ70.50-71

Εμφανίσεις: 1636

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)