Joomla Free Template by FatCow Hosting

Τροποποίηση Εγκυκλίων Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2014-15 και Παράταση Προθεσμίας Υποβολής Αιτήσεων Μετάθεσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα

Σύμφωνα με το αριθμ. 193646/ΓΔ5/28-11-14  έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. , έπειτα από τροποποιήσεις που αναφέρονται στο σχετικό, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

(Βήμα 1ο) Να κατεβάσετε όποια από τις παρακάτω αιτήσεις επιθυμείτε, και αφού την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να τη συμπληρώσετε.

  1. Αίτηση για βελτίωση οργανικής θέσης και οριστική τοποθέτηση 
  2. Αίτηση για μετάθεση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ 
  3. Αίτηση για διαπολιτισμικά 
  4. Αίτηση για τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ 
  5. Αίτηση για ειδική τοποθέτηση με εξειδίκευση σε νοηματική-Braille 

 

(Βήμα 2ο) Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας για τη δήλωση μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης μέχρι και την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014, στον παρακάτω σύνδεσμο:                                

ypobolh-aithsh-metath

(Βήμα 3ο) Να επισυνάψετε στην παραπάνω φόρμα, τη συμπληρωμένη αίτηση του ΥΠΑΙΘ (βήμα 1), προκειμένου να ολοκληρωθεί η υποβολή της αίτησής τους για μετάθεση/βελτίωση/οριστική τοποθέτηση.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 Επισημαίνουμε ότι οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων οφείλουν να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση προκειμένου να τοποθετηθούν σε νέες οργανικές θέσεις, οι οποίες, σύμφωνα με το Υ.ΠΑΙ.Θ., θα συσταθούν μόνο για τους μεταταχθέντες εκπαιδευτικούς (για τους κλάδους ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20 και ΠΕ32). Επίσης, οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μετάθεση από περιοχή σε περιοχή εφόσον το επιθυμούν.

 Η παραλαβή και υπογραφή των αιτήσεων, όπως θα καταχωριστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου (eDatacenter) καθώς και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, οι οποίες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.

 Σημειώνουμε ότι τα δικαιολογητικά που θα προσκομιστούν πρέπει να έχουν πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης (τελευταίο εξάμηνο). Οι βεβαιώσεις για τα σπουδάζοντα τέκνα πρέπει να είναι για το τρέχον εξάμηνο ή έτος.

 Προς διευκόλυνσή σας, για τη συμπλήρωση της δήλωσης μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης, εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής:

  • Συμπληρώστε υποχρεωτικά ΟΛΑ τα πεδία που σημειώνονται με (*)
  • Συμπληρώστε όπου απαιτείται, με κεφαλαία ελληνικά γράμματα εκτός από το email.
  • Το πεδίο οργανική θέση συμπληρώνεται μόνο εφόσον έχετε οργανική θέση σε σχολική μονάδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.
  • ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ! Σε περίπτωση που δεν επισυναφθεί το αρχείο της αίτησης, η υποβολή δεν θα γίνεται δεκτή από τη Διεύθυνση. 

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης και, με ευθύνη των Δ/ντών - Δ/ντριών και των Προϊσταμένων σχολικών μονάδων, να λάβουν ενυπόγραφα γνώση του παρόντος όλοι οι εκπαιδευτικοί. Επισυνάπτουμε τη σχετική εγκύκλιο υπ' αριθμ. πρωτ. 13962/11-11-2014 της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.

 

Εμφανίσεις: 2010

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)