Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση για την Παραλαβή των Αιτήσεων Μετάθεσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς   που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης - οριστικής τοποθέτησης - βελτίωσης θέσης στην ηλεκτρονική φόρμα της Δ/νσης και όσους βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας ότι μπορούν να προσέλθουν όλη την εβδομάδα από Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 13:00 - 17:00  στα γραφεία της Δ/νσης (Τμήμα Μηχανογράφησης -Σαντορίνης 4 και Ανάφης, Ηράκλειο) προκειμένου να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να υπογράψουν και να παραλάβουν την ηλεκτρονική αίτηση μετάθεσης. 

Επισημαίνεται ότι όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση κατά το προαναφερόμενο διάστημα ή και τις προηγούμενες ημέρες και δεν βλέπουν το όνομά τους στον επισυναπτόμενο πίνακα, μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης προκειμένου να παραλάβουν την αίτησή τους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας που είναι αποσπασμένοι σε άλλα ΠΥΣΠΕ και έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης και δεν την έχουν παραλάβει ακόμη ηλεκτρονικά καθώς και όσοι εκπαιδευτικοί έχουν αποστείλει την αίτησή τους ταχυδρομικά να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση στα τηλέφωνα 210-6142593 και 210-6142596.

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ κσι σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης παρακαλούνται να προσέλθουν άμεσα για την παραλαβή της αίτησης, γιατί ενδέχεται να κλειδώσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υ.ΠΑΙ.Θ,

 

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας με τα ονόματα των εκπ/κών που καλούνται για παραλαβή αιτήσεων

 

Εμφανίσεις: 816

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)