Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συμπληρωματική Εγκύκλιος Σχολικού Έτους 2014-15 Μεταθέσεων και Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας που Μετατάχθηκαν Υποχρεωτικά

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

 Οι εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ή που τροποποιείται η μετάταξή τους πρέπει να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί, με δεδομένο ότι στη νέα τους θέση δεν θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης για το έτος 2014-15, δεν θα υποβάλουν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή.

Οι εκπαιδευτικοί που επέστρεψαν στη Β/θμια εκπαίδευση μετά από ανάκληση της μετάταξής τους πρέπει να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Επίσης έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης βελτίωσης και μετάθεσης από Περιοχή σε Περιοχή, εφόσον έχουν θεμελιώσει δικαίωμα μετάθεσης στην περιοχή μετάθεσης της Β/θμιας εκπαίδευσης, όπου υπηρετούσαν πριν την μετάταξη.

 

Για τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας οι εκπαιδευτικοί που οφείλουν να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα . Μόνο οι αναφερόμενοι στον πίνακα εκπαιδευτικοί υποβάλουν αίτηση και κανένας άλλος εκπαιδευτικός από μετάταξη.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν την αίτηση είτε στη Δ/νση μας ή να την αποστείλουν με fax στο 210-2771324 από 17-02-2015 μέχρι 19-02-2015. Όσοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά στη Δ/νση που άνηκαν, παρακαλούμε να τα προσκομίσουν στη Δ/νση μας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από τη συμπληρωματική Εγκύκλιο υπ' αρ. πρωτ. 25614/Ε1/16-2-2015 του ΥΠΟΠΑΙΘ.

Έντυπο αίτησης για οριστική τοποθέτηση .

 

Εμφανίσεις: 1134

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)