Joomla Free Template by FatCow Hosting

«Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 10245/ 11 /11 / 2014 (ΦΕΚ  3079/ Β/2014) ΥΑ το 2ο Π.Ε.Κ. Αθήνας θα υλοποιήσει  το «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», συνολικής διάρκειας 35 ωρών, τις ακόλουθες ημερομηνίες:  Τετάρτη 11, Πέμπτη 12, Παρασκευή 13, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015. Το πρόγραμμα καθώς και τα τμήματα  θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του 2ου ΠΕΚ.

Το  επιμορφωτικό πρόγραμμα (5 σχολικά επτάωρα) θα υλοποιηθεί στο χώρο του  2ου ΠΕΚ (Ανδρέα Μεταξά 7, Φιλοθέη) και σε ώρες απογευματινές από 15.00 έως 21.00. Οι εκπαιδευτικοί κατά το χρονικό διάστημα υλοποίησης της Επιμόρφωσης Α? και Β? φάσης δεν απαλλάσσονται από τα διδακτικά τους καθήκοντα. Δύνανται να απουσιάσουν εργάσιμες ημέρες μόνο πριν και μετά τη διεξαγωγή του επιμορφωτικού σεμιναρίου Α? και Β? φάσης, προκειμένου να μεταβούν από τη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους προς το ΠΕΚ και αντίστροφα.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι υπόχρεοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και όσοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί δήλωσαν επιθυμία για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο του 2ου ΠΕΚ Αθήνας .

 

 

Εμφανίσεις: 998

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)