Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος ?Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους ?-το 2015»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. Φ14/464/39816/Δ1/10-03-2015 έγγραφο της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος με ομαδικές εργασίες που θα περιγράφουν το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τα Δικαιώματά τους, μετά από τη σχετική κατανόηση του θέματος , με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους.

Οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και αποσταλεί στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή UNICEF μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015.

Όλα τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, οι εκπαιδευτικοί και κάθε μαθητής ξεχωριστά θα λάβουν από τη UNICEF και το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. έπαινο. Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα διοργανώσει η UNICEF ενώ τα καλύτερα θα βραβευτούν.

Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Π.Ε. της χώρας, όπως διευκολύνουν τη συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών, που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι προαιρετική. Προς διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται έντυπο με σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα

 

 

Εμφανίσεις: 1162

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)