Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διεξαγωγή έρευνας με θέμα «Ψηφιακά παιχνίδια σε συσκευές κινητής τεχνολογίας»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Σας κοινοποιούμε το με αρ. πρωτ. 60521/Δ1/16-04-2015pdf  έγγραφο της Δ/νσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. σχετικά με έρευνα που διεξάγουν στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας με θέμα «Ψηφιακά παιχνίδια σε συσκευές κινητής τεχνολογίας», το Εργαστήριο Πληροφορικής του Τομέα Μαθηματικών και Πληροφορικής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Π.Ε. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. 

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε μαθητές της Δ?, Ε? και ΣΤ? τάξης οι οποίοι χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες προκειμένου να ψυχαγωγηθούν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της πληροφορικής (ΤΠΕ) σε τμήματα των ανωτέρω τάξεων, εφόσον το επιθυμούν όπως διαθέσουν μία διδακτική ώρα ανά τμήμα ώστε να υποστηρίξουν τους μαθητές, προκειμένου να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο

Η ηλεκτρονική φόρμα του ερωτηματολογίου βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://goo.gl/GgUXvu και θα παραμείνει αναρτημένη έως και την Παρασκευή 22-Μαΐου-2015. Οι Διευθυντές των ανωτέρω σχολικών μονάδων παρακαλούνται όπως διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που θα υποστηρίξουν τους μαθητές προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη συμμετοχή.

Για να δείτε το ερωτηματολόγιο πατήστε edo.

 

Εμφανίσεις: 4647

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)