Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συμμετοχή των Νηπιαγωγών στην Πράξη «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015

Κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 2688/04-05-2015pdf εγκύκλιο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων  του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. σύμφωνα με την οποία, σε συνέχεια της υλοποίησης των Πράξεων «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης των Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις Πράξεις και την επιμόρφωση, οι εκπαιδευτικοί ΠΕ 60 και 61 και τα νηπιαγωγεία.

Οι Σχολικές Μονάδες Προσχολικής Αγωγής που επιθυμούν να συμμετέχουν στις Πράξεις, μπορούν να συστήσουν Ομάδα Δράσεων Πρόληψης (ΟΔΠ) μέχρι τη Δευτέρα 12-05-2015, με συνεδρίαση και πρακτικό του συλλόγου διδασκόντων της σχολικής μονάδας και με τη συμμετοχή των μόνιμων εκπαιδευτικών.

Στην ιστοσελίδα http://stop-bullying.sch.gr/admin οι Σχολικές Μονάδες Προσχολικής Αγωγής θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 15-05-2015 να:

checkδηλώσουν τον ή τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στην ΟΔΠ του σχολείου τους

checkδηλώσουν τη μη συμμετοχή του σχολείου τους στη δράση

 

Εμφανίσεις: 1503

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)