Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Προκήρυξη για την Πλήρωση θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων όλων των Τύπων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015

Σας κοινοποιούμε την υπ' αρ. πρωτ. Φ.11.4/91/4237/20-5-2015 προκήρυξη του Δ/ντή Π.Ε. Β' Αθήνας για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων όλων των Τύπων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

checkΟι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται από 20-5-2015 μέχρι και 25-5-2015 και ώρα 17:00 ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας που διατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

checkΟ φάκελος με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα κατατεθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρες 15:00 με 18:00 στα γραφεία της Δ/νσης.

check Οι υποψήφιοι εκτός από το φάκελο με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσουν επίσης: 1) την εκτυπωμένη αίτηση από τη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής 2) συμπληρωμένο το φύλλο "Προϋποθέσεις Επιλογής" 3) συμπληρωμένο το φύλλο "Υπηρεσιακή Κατάσταση -Καθοδηγητική και Διοικητική Εμπειρία" και 4) Υπεύθυνη Δήλωση

checkΌσοι υποψήφιοι δε διαθέτουν βεβαιώσεις άσκησης καθηκόντων σε διοικητικές θέσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν μαζί με τα δικαιολογητικά την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση ότι τα διαστήματα που αναγράφουν στην αίτησή τους είναι αληθή. Ο έλεγχος θα γίνει από την υπηρεσία μας.

check Μόλις δοθούν οδηγίες από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., θα ανακοινωθεί ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία επιλογής των Δ/ντών.

checkΓια πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-6142593 και 210-6142596.

 

Επισυναπτόμενα:

Προκήρυξη Π.Ε. Β΄Αθήνας 

Υπεύθυνη Δήλωση word

 Φύλλο Προϋποθέσεις Επιλογής 

 Φύλλο Υπηρεσιακή Κατάσταση -Καθοδηγητική και Διοικητική Εμπειρία  

 Νόμος 4327 

Παράταση της προθεσμίας word 

Γνωστοποίηση ΦΕΚ word 

Ορισμός επιπλέον μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής Π.Υ.Σ.Π.Ε.  και Π.Υ.Σ.Δ.Ε. word 

 

Εμφανίσεις: 2134

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)