Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημερωτικό Σεμινάριο εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής για τις ανάγκες υλοποίησης του αντικειμένου της κολύμβησης

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. 166507/Δ5/07-10-2016 pdf  του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  και ενημερώνουμε τους συντονιστές της κολύμβησης των Ομάδων Φυσικής Αγωγής, τους μόνιμους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 με ειδικότητα κολύμβησης που έχουν διατεθεί για το μάθημα της κολύμβησης ,καθώς και τους εκπαιδευτικούς ΠΕ11 με άλλη ειδικότητα που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσής τους και θέλουν να επιμορφωθούν για να ενταχθούν στο διδακτικό προσωπικό του αντικείμενου της κολύμβησης , ότι την Τρίτη 11/10/2016 και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί επιμορφωτικό σεμινάριο στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( Εθνικής Αντίστασης 41, περιοχή Δάφνης Υμηττού), για το αντικείμενο της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής,που θα εφαρμοστεί στην Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση.

  Η παρουσία των εκπαιδευτικών κρίνεται απαραίτητη και για την παρακολούθηση του πρακτικού μέρους του σεμιναρίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό (μαγιό, σκουφάκι κλπ).

Εμφανίσεις: 2669

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)