Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αγωγής Υγείας στο εκπαιδευτικό υλικό «Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού» σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων Παπάγου Χολαργού - Αγ. Παρασκευής - ΟΚΑΝΑ «Αργώ»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων Παπάγου Χολαργού - Αγ. Παρασκευής - ΟΚΑΝΑ «Αργώ», διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο - βιωματικά εργαστήρια,  με στόχο τη γνωριμία με το εκπαιδευτικό υλικό «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και την αξιοποίησή του ως μια θετική προσέγγιση στην προαγωγή της προστασίας του παιδιού.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που επιθυμούν να υλοποιήσουν προγράμματα Αγωγής Υγείας στην Ευέλικτη Ζώνη.

 Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων, οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν. Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων, οι επισκέπτες ξεναγούνται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν περιήγηση στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτιριακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή αλλά και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού που το περιβάλλουν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 476

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)