Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκτυο για την Π.Ε. MEdIES - Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία με θέμα: «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 5 διδακτικών ωρών με τις Δ.Π.Ε. & Δ.Δ.Ε Ανατολικής Αττικής, και το Διεθνές Δίκτυο για την Π.Ε. MEdIES - Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 17.00 – 20.30 με θέμα: «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών (Πτολεμαΐδος 1 & Νέζερ, Αχαρνές, τηλ. 2102404888). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης εστιασμένα στην αειφορική διαχείριση υδάτινων πόρων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 688

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)