Joomla Free Template by FatCow Hosting

Δήλωση προσωρινής τοποθέτησης λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017

 Με την αριθ. 21/ 04-09-2017 Πράξη του, το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

΄Εκρινε (ονομαστικά) τους λειτουργικά υπεράριθμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες α) ονομαστικός πίνακας λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών και β) πίνακας λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ70, θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων ώστε να τοποθετηθούν προσωρινά για το διδακτικό έτος 2017 ? 2018.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων, να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι αύριο Τρίτη 5-9-2017 και ώρα 13:00.

Πίνακες - Έντυπα:

  1. Πίνακας λειτουργικά υπεραρίθμων κλάδου ΠΕ70 (Πίνακας 1 )
  2. Πίνακας με λειτουργικά κενά ΠΕ70 (Πίνακας 2 )
  3. Έντυπο δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για τους υπεραρίθμους κλάδου ΠΕ70

 

Εμφανίσεις: 454

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)