Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση συμμετοχής Συλλόγων Διδασκόντων σε κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων Αγωγής Υγείας για την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry) στην σχολική κοινότητα.

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

 H Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της  Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας,  προτίθεται να διοργανώσει σε συνεργασία με το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων για Συλλόγους Διδασκόντων με θέμα την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry)  στην σχολική κοινότητα.

Το Δίκτυο Διαλόγου Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας είναι μια συνεργασία της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας  της Δ/νσής μας και της Εκπαιδευτικής Ομάδας A.I. OKANA των  Κέντρων Πρόληψης  των Δήμων Κηφισιάς, Αγ. Παρασκευής ? Χολαργού, και Ν. Ιωνίας, για την αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης (Appreciative Inquiry)  στην σχολική κοινότητα.

Στόχος των σεμιναρίων είναι  η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο , η δημιουργία   πεδίων διαλόγου, η συνάντηση και η σύνδεση των συμμετεχόντων  μέσα σε ένα πλαίσιο συνομιλιών που διευκολύνει την δημιουργία δεσμών και την εστίαση στα αποθέματα, στις ικανότητες, στην κουλτούρα και στα αξιακά πλαίσια των  σχολικών κοινοτήτων. Ταυτόχρονα προσκαλεί τους/τις  συμμετέχοντες/-ουσες να μοιραστούν τις ιδέες τους, τις ανάγκες τους και τους οραματισμούς τους για ένα σχολείο που να ενισχύει την συμμετοχικότητα, τη δημιουργικότητα και τις αξίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε εδώ

Εμφανίσεις: 2440

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)