Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ60 στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας για Δήλωση Προτίμησης Σχολικών Μονάδων σε εναπομείναντα κενά

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

 Κατόπιν των τοποθετήσεων των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας Γενικής Αγωγής, ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής Γενικής Αγωγής, ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 ? Αγγλικής Γλώσσας Γενικής Αγωγής, ΠΕ11 - Φυσικής Αγωγής Γενικής Αγωγής, ΠΕ60 - Νηπιαγωγών Γενικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας μέχρι αύριο Πέμπτη 05-09-2019 και ώρα 11:00 π.μ

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων, να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυναπτόμενα:

  Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων για ΠΕ06

  Πίνακας εναπομεινάντων κενών ΠΕ06 Γενικής Αγωγής

  Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων για ΠΕ11

  Πίνακας εναπομεινάντων κενών ΠΕ11 Γενικής Αγωγής

  Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων για ΠΕ60

  Πίνακας εναπομεινάντων κενών ΠΕ60 Γενικής Αγωγής

Εμφανίσεις: 2254

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)