Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

 Επειδή οι φετινές προσλήψεις αναπληρωτών πραγματοποιήθηκαν πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υπηρεσιακών μεταβολών των μόνιμων/αποσπασμένων εκπαιδευτικών και προκειμένου οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να αναλάβουν υπηρεσία, σύμφωνα με το ΦΕΚ 3344/Τ.Β?/10-8-2020 και τις Υπουργικές αποφάσεις πρόσληψης, στις σχολικές μονάδες την 1η/09/2020 και 2η / 09/2020, την Παρασκευή 28/8/2020 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης -για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που δεν έχουν κάνει δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων - η προσωρινή τοποθέτησή τους σε σχολικές μονάδες με την Πράξη 261α/8465/28-08-2020 του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας, ολίγων ημερών, μέχρι την οριστική τοποθέτησή τους.

Σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή τη φάση δεν θα ζητηθούν δηλώσεις προτίμησης τοποθέτησης από τους ενδιαφερόμενους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ έως ότου ολοκληρωθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές των μονίμων/αποσπασμένων εκπαιδευτικών. Την ερχόμενη εβδομάδα, αφού το ΠΥΣΠΕ ολοκληρώσει τις συνεδριάσεις των εν λόγω μεταβολών, η Διεύθυνση θα αναρτήσει ανά κλάδο τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά και θα ζητήσει από τους αναπληρωτές να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση δήλωσης προτίμησης, προκειμένου το Υπηρεσιακό Συμβούλιο να τους επανατοποθετήσει.

Επισημαίνουμε ότι η διαδικασία τοποθέτησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με Απόφαση Διευθυντή κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενταχθούν στο σύστημα μισθοδοσίας από αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες.

Συνημμένα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_ΠΕΠ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ

 ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΗΣΗΣ
 ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

Παρακαλούμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να συμβουλευτούν τους παρακάτω πίνακες, για να ενημερωθούν για τη σχολική μονάδα Προσωρινής Τοποθέτησής τους.

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ05

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ06

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ07

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ08

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ11

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ60

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ70

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ79.01_ΤΕ16

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ86

 Πίνακας Προσωρινών Τοποθετήσεων Αναπληρωτών ΠΕ91

 

Εμφανίσεις: 6548

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)