Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοινοποίηση - Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2023-2024

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να τοποθετηθούν με θητεία σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.:

α) της οικείας βαθμίδας σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους,

β) διαφορετικής βαθμίδας, στην περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας, σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους,

γ) της περιοχής διορισμού τους, στην περίπτωση που έχουν διοριστεί κατά το σχολικό έτος 2022-2023, ήτοι διανύουν το δεύτερο έτος διορισμού τους στην οικεία ή σε διαφορετική βαθμίδα, σε περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας.

να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την πλήρωση κενής θέσης εκπαιδευτικού σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από Παρασκευή 30-6-2023 έως την Κυριακή 9-7-2023 και ώρα 23:59.

Εμφανίσεις: 357

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)