Joomla Free Template by FatCow Hosting

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων / Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για την επιλογή Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων / Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων, παρατείνεται ως την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 και ώρα: 15:00Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά (στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις Φ.11.4 /9386/19-9-2023 και Φ.11.4 /9387/19-9-2023 Προκηρύξεις της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.
         Σημειώνεται ότι αιτήσεις για Πιστοποιητικά Υπηρεσιακών Μεταβολών θα γίνονται δεκτές μόνον έως την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 23:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εμφανίσεις: 375

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)