Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προεπιλογή εκπαιδευτικών με σκοπό την κάλυψη με απόσπαση θέσης Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen, και Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου στο Ε. Σ. Βρυξέλλες Ι

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Καλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στην κείμενη νομοθεσία και στον Κανονισμό για τα μέλη του αποσπασμένου προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία (Ref.:2009-D-422-en-5) να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση με απόσπαση για τις κατωτέρω θέσεις:
1. Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Bergen (Deputy Director, Nursery and Primary, of the European School, Bergen).
2. Αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες Ι (Deputy Director,Secondary, of the European School, Brussels I).

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αίτησης για μία προκηρυσσόμενη θέση (κεφάλαιο IV, παρ. 4 του κανονισμού, που αφορά στον διορισμό των Διευθυντών και των Αναπληρωτών Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Σχολείων, όπως ισχύει,Ref.:2009-D-422-el-5).

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 16-11-2023 έως και 21-11-2023 και ώρα 15.00

Εμφανίσεις: 272

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)