Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πληροφορίες Ιστοτόπου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Σκοπός - Χρήση Ιστοτόπου

 

Ο νέος ιστότοπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο και χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας με την εκπαιδευτική κοινότητα της Β΄ Αθήνας. 

 

Ειδικότερα, μέσω του παρόντος ιστοτόπου, μπορείτε να πληροφορηθείτε για:

 

 Τα σημαντικά μηνύματα που απευθύνει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης προς τους Εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους Γραφείων,

 Την κυκλοφορία νέων προκηρύξεων,

 Το περιεχόμενο εγκυκλίων και ανακοινώσεων διαφόρων εκπαιδευτικών φορέων και της ίδιας της Διεύθυνσης,

 Τη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων και σεμιναρίων επιμόρφωσης εκπαιδευτικών,

 Θέματα που αφορούν στα Γραφεία Α/θμιας Εκπ/σης Β? Αθήνας και στα Σχολεία που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης (σχολικές μονάδες Αγίας Παρασκευής και Χολαργού),

 Τις αποφάσεις του Π.Υ.Σ.Π.Ε.,

 Τις δράσεις των τμημάτων Καινοτόμων Δραστηριοτήτων: Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων,

 Τον προγραμματισμό διαφόρων εκδηλώσεων και γεγονότων (μέσω του ημερολογίου του ιστοτόπου), 

 Νέα από το χώρο της Α/θμιας Εκπ/σης γενικότερα.

 

 

Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό της Διεύθυνσης:

 

 Χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό κατάλογο, τον αριθμό fax και την ηλεκτρονική διεύθυνση που διατίθενται στο Ένθεμα 'Διεύθυνση', επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Τηλέφωνο-Fax-Email',

 Χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται στο Ένθεμα 'Διεύθυνση' επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Αποστολή Μηνυμάτων-Αρχείων', για να αποστείλετε κάποιο προσωπικό σας μήνυμα ή αρχείο,

 Μεταβαίνοντας οι ίδιοι στο χώρο της Διεύθυνσης, συμβουλευόμενοι το βοηθητικό διαδραστικό χάρτη, που διατίθεται στο ένθεμα 'Διεύθυνση' στην επιλογή 'Η Διεύθυνση'.

 

 

 

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη Ιστοτόπου

 

Ο ιστότοπός μας αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το λογισμικό ανοικτού κώδικα Joomla! εκδ. 3.2. το οποίο διατίθεται σύμφωνα με την Άδεια GNU/GPL.

 

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε κάποιες δυσλειτουργίες, μπορείτε να μας το γνωρίσετε 1) στέλνοντάς μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 2) συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που διατίθεται από το ένθεμα 'Διεύθυνση', επιλέγοντας από το μενού 'Επικοινωνία', την επιλογή 'Αποστολή Μηνυμάτων-Αρχείων'.

Copyright Διεύθυνσης - Σχεδιασμός

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011

Copyright © 2010 Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας.
Σχεδιασμός: Βεντήρης Π. - Λουλουδάκης Κ. - Σκιάς Δ. - Κονταξάκη Σ.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΜ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ:

Video - Test

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Πάρις Βεντήρης - Φωτογραφίες

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

{vsig}Paris{/vsig}

{vsig_c}0|ventiris2.jpg|Πάρις Βεντήρης{/vsig_c}

{vsig_c}0|ventiris3.jpg|Πάρις Βεντήρης{/vsig_c}

{vsig_c}0|ventiris4.jpg|Πάρις Βεντήρης{/vsig_c}

{vsig_c}0|ventiris5.jpg|Πάρις Βεντήρης{/vsig_c}

{vsig_c}0|ventiris6.jpg|Πάρις Βεντήρης{/vsig_c}

{vsig_c}0|P1010042.JPG|Martin Luther King: Αφιέρωμα...{/vsig_c}

Εισαγωγή

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα προς τους Διευθυντές - Διευθύντριες

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητές συνεργάτιδες

 

Αγαπητοί συνεργάτες

 

Βρισκόμαστε στο τέλος του πρώτου κρίσιμου και οργανωτικά δυσκολότερου διμήνου λειτουργίας της Διεύθυνσής μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ουσιαστική συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία των Σχολείων σας.

 

Γνωρίζω ότι αντιμετωπίζετε καθημερινά μια δύσκολη και αρκετές φορές απρόβλεπτη πραγματικότητα η οποία απαιτεί ευελιξία, γνώση της νομοθεσίας, παιδαγωγική προσέγγιση μα πάνω από όλα υπομονή, κατανόηση και πίστη στην αποτελεσματικότητα του διαλόγου. Η σύνθεση και η αφομοίωση των κραδασμών είναι η απαραίτητη προϋπόθεση της διατήρησης του ήρεμου κλίματος στα σχολεία μας. Αυτή διασφαλίζει ουσιαστικά την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε στους μαθητές μας και δημιουργεί το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, έτσι ώστε απρόσκοπτα να ανταποκρίνονται στο λειτούργημά τους που με περίσσευμα ψυχής επιτελούν.

  

Θέλω να γνωρίζετε με σαφήνεια τη σταθερή άποψή μου για τη διοίκηση σε οριζόντια και κάθετη σχέση. Συνέπεια λόγων και πράξεων, ειλικρίνεια, αποτελεσματικότητα, νομιμότητα, κατανόηση και αλληλεγγύη είναι για το Δ/ντή Εκπαίδευσης αρχές αδιαπραγμάτευτες και αποτελούν στάση ζωής. Ο σεβασμός και η διακριτότητα των ρόλων όπως θεσμικά αποτυπώνονται στη δομή του εκπαιδευτικού μας συστήματος είναι αξιακός κανόνας ισότιμης και ουσιαστικής συνεργασίας.

 

Λειτουργούμε μέσα από ένα κοινό νομοθετικό πλαίσιο (νόμοι ? Π.Δ.- εγκύκλιοι- υπουργικές Αποφάσεις) το οποίο δεν είναι στη διακριτική ευχέρεια της ιεραρχίας η ερμηνεία και η διαφορετική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. Τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται και να επιλύονται μέσα στη σχολική μονάδα από εσάς και το σύλλογο Διδασκόντων.

 

Είστε το κυρίαρχο όργανο Διοίκησης της Σχολικής μονάδας, μονοπρόσωπα και συλλογικά όπου απαιτείται. Η μεταφορά με ευκολία κάποιες φορές των αιτημάτων που απασχολούν τη σχολική κοινότητα στον Προϊστάμενο του Γραφείου και το Διευθυντή Εκπαίδευσης, ενισχύουν την αναποτελεσματικότητα της Διοίκησης, ταλαιπωρούν τους πολίτες και τους εκπαιδευτικούς και το κυριότερο εμπεδώνουν μια αντίληψη επικίνδυνη για τη δημόσια διοίκηση.

 

Η αμφισβήτηση των θεσμών και η επίκληση της ιεραρχίας δεν πρέπει να συνεχιστεί στην εκπαίδευση. Η νομιμότητα των ενεργειών και των αποφάσεών σας ως Διευθυντές ? Διευθύντριες  των Σχολείων δεν το επιτρέπει.

 

Στηρίζω τις αποφάσεις σας και δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι το πλαίσιο των κανόνων είναι κοινό, ενιαίο και απολύτως σαφές για όλη την ιεραρχία της εκπαίδευσης. Με κοινή στάση και σαφή οριοθέτηση πρέπει από κοινού να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά μια αντίληψη που μεταφέρει τα προβλήματα και ακυρώνει τον ουσιαστικό ρόλο της Διοίκησης.

 

Η Διεύθυνση πρέπει να έχει την ουσιαστική εποπτεία και το συντονισμό του έργου σας, να διαχειρίζεται το εκπαιδευτικό και μαθητικό δυναμικό των σχολείων και να αναζητά λύσεις, για την ποιοτική βελτίωση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών. Είναι αρωγός και συμπορεύεται με τις αποφάσεις και τις πράξεις σας.

 

Μέσα σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, η ιστοσελίδα μας επιθυμεί μαζί και με την ηλεκτρονική αλληλογραφία να αποτελέσει ένα πολύτιμο και χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης, καταγραφής στοιχείων και επικαιροποίησης δεδομένων έτσι ώστε να υπάρξει μια μόνιμη και σταθερή καρτέλα της Σχολικής σας μονάδας χωρίς συνεχείς αναζητήσεις και επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

 

Το Τμήμα Μηχανογράφησης της Διεύθυνσης επεξεργάζεται τα στοιχεία που χρειάζονται και δημιουργεί μια φόρμα καταγραφής με στόχο να ενοποιήσει όλα τα δεδομένα της Σχολικής σας μονάδας, του ανθρώπινου και μαθητικού σας δυναμικού, έτσι ώστε με μικρές αλλαγές κάθε χρόνο να υπάρχει άμεση ενημέρωση.

 

Θέλω ιδιαίτερα να σταθώ στη φόρμα καταγραφής για την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Κατανοώ ότι ζητούνται πολλά στοιχεία και χρειάζεται κόπος για να συγκεντρωθούν και να περαστούν ηλεκτρονικά. Θέλω όμως να σας επισημάνω την αναγκαιότητα αυτής της πολύ ουσιαστικής προσπάθειας από μέρους σας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προλάβουμε τις προθεσμίες για την πληρωμή μας από την ΕΑΠ την 1/1/2011.

 

Αντιλαμβάνεστε ότι η ακρίβεια των στοιχείων και η αποτύπωση όλων των εκπαιδευτικών που με οποιαδήποτε σχέση υπηρετούν ή ανήκουν στο σχολείο σας, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της μισθοδοσίας τους.

 

 Επιθυμία μου είναι  να ενημερώνεστε καθημερινά από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ό,τι υπάρχει για πληροφόρηση και συμπλήρωση θα στέλνεται από τη Δ/νση εκεί. Με τον ίδιο τρόπο ηλεκτρονικά θα λαμβάνονται και οι απαντήσεις σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε από κοινού να αυτοματοποιήσουμε τη δουλειά μας, να μειώσουμε το χρόνο και τις άσκοπες τηλεφωνικές επιβεβαιώσεις.

 

Προσδοκώ να πάμε μαζί ένα βήμα πιο μπροστά τη διαχείριση της καθημερινότητας. Η διοικητική διαδικασία, που πολλές φορές είναι δύσκολη και αναποτελεσματική, από εμάς εξαρτάται να την αλλάξουμε προς το καλύτερο.

 

Ξεκινάμε λοιπόν μια διαδρομή συνεργασίας, διαλόγου και σύνθεσης. Οι απόψεις, οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις είναι χρήσιμες για τη Δ/νση και όλους όσους εργάζονται σ? αυτήν.

 

Υπηρετούμε το σχολείο και το μαθητή, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πιο αποδοτικό και πιο ουσιαστικό το έργο της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής  Εκπαίδευσης

 

Πάρις  Βεντήρης

                                               

 

Παλαιότερες Δημοσιεύσεις

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

-

 

Blank Article

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

 

-

Συχνές Ερωτήσεις

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;

ΟΧΙ. Όσοι εκπαιδευτικοί δεν ψηφίσουν, θα πρέπει την ημέρα των εκλογών να εργαστούν κανονικά. Όσοι εκπαιδευτικοί ψηφίσουν, θα πρέπει να ζητήσουν από την εφορευτική επιτροπή βεβαίωση για να δικαιολογήσουν την απουσία τους.

 

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

 

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ;

Ψηφίζουν όλοι οι μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υπηρετούν σε σχολικές μονάδες ή υπηρεσίες της Διεύθυνσης Β΄ Αθήνας. Όσοι εκπαιδευτικοί είναι αποσπασμένοι εκτός σχολείου ή βρίσκονται σε άδεια (οποιασδήποτε μορφής) ψηφίζουν στην οργανική τους θέση.

 

ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΑΥΡΩΝ

Οργανόγραμμα

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

 organogramma8

 

 

Χαιρετισμός Διευθυντή

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της

Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Β΄ Αθήνας

 

Μέσα από το δικτυακό τόπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας έχουμε στόχο να προσφέρουμε έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση στους Διευθυντές  και Εκπαιδευτικούς, σχετικά με τη διοικητική δομή, το νομοθετικό πλαίσιο και τις παιδαγωγικές δραστηριότητες της Διεύθυνσής μας.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει η ιστοσελίδα μας χώρο αμφίπλευρης, γρήγορης και αποτελεσματικής πληροφόρησης μεταξύ της Διεύθυνσης, των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, έτσι ώστε άμεσα και ουσιαστικά να μετατρέψουμε τη χρονοβόρα τηλεφωνική επικοινωνία σε γρήγορη ηλεκτρονική πληροφόρηση , με αποτύπωση στοιχείων και δεδομένων.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας επισκέπτονται και επιδιώκουμε να κάνουμε πράξη την κοινωνική λογοδοσία, τη Δι@ύγεια με ανάρτηση όλων των προκηρύξεων, πράξεων και αποφάσεων της Δ/νσης και του ΠΥΣΠΕ, έτσι ώστε ισότιμα και αποφεύγοντας τη διοικητική γραφειοκρατία η ενημέρωση να είναι στη διάθεση όλων όταν επιλέξουν να μας επισκεφτούν ηλεκτρονικά.

Στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της Διοίκησης και την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς μας. Πρώτα ο μαθητής με τον εκπαιδευτικό στην πρώτη γραμμή μιας νέας εποχής με γνώμονα τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, την αξιοκρατία και τη συναίσθηση του χρέους.

Μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και την εκπαίδευση σε τόπο συνάντησης αξιών και οραμάτων για το μέλλον, με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Καλή πλοήγηση!

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Η Διεύθυνση

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ανήκουν οι Σχολικές Μονάδες των Δήμων:

  1. Ψυχικού, Φιλοθέης, Παπάγου, Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Πεντέλης (υπάγονταν στο πρώην 1ο Γραφείο Π.Ε. Β΄Αθήνας).
  2. Αμαρουσίου, Πεύκης, Μελισσίων, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης (υπάγονταν στο πρώην 2ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας).
  3. Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου και Λυκόβρυσης (υπάγονταν στο πρώην 3ο Γραφείο Π.Ε. Β΄Αθήνας).
  4. Αγίας Παρασκευής και Χολαργού (υπάγονται κατευθείαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, πριν την κατάργηση των Γραφείων Εκπαίδευσης).

 

Μπορείτε να αναζητήσετε την τοποθεσία συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, μέσω των συνδέσμων:

      

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας εδρεύει στo Μαρούσι Αττικής, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 (2ος Όροφος), Τ.Κ. 15125.

 

Για να μεταβείτε στη Διεύθυνση, συμβουλευτείτε τον ακόλουθο χάρτη...

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ

 


Επιλογή Περιοχή Εγγραφής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ/ΠΡΟΝΗΠΙΟΥ

 

Κάνοντας click πάνω στον παρακάτω χάρτη, μεταβαίνετε στη φόρμα προεγγραφής νηπίου/προνηπίου για την περιοχή κατοικίας σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Διεύθυνση - Πριν την κατάργηση των Γραφείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

Στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ανήκουν:

  1. Οι δήμοι: Ψυχικού, Φιλοθέης, Παπάγου, Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Πεντέλης, που υπάγονται στο 1ο Γραφείο Π.Ε. Β΄Αθήνας.
  2. Οι δήμοι: Αμαρουσίου, Πεύκης, Μελισσίων, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, που υπάγονται στο 2ο Γραφείο Π.Ε. Β΄ Αθήνας.
  3. Οι δήμοι: Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου και Λυκόβρυσης, που υπάγονται στο 3ο Γραφείο Π.Ε. Β΄Αθήνας.
  4. Οι δήμοι Αγίας Παρασκευής και Χολαργού, που υπάγονται κατευθείαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

 

 Κάνοντας click πάνω στον παρακάτω χάρτη, μεταβαίνετε στη σελίδα που περιγράφει το αντίστοιχο Γραφείο Π.Ε..

 Κάνοντας click στο υπόμνημα του χάρτη, εμφανίζονται στο γραφικό πλαίσιο που ακολουθεί πληροφορίες που αφορούν στο μαθητικό δυναμικό κάθε Γραφείου Π.Ε..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Διεύθυνση   1o Γραφείο   2o Γραφείο   3o Γραφείο

 

                           

 

 

Παιδαγωγική Συνάντηση Νηπιαγωγών για τα Τ.Ε.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Πρόσκληση στην Παιδαγωγική Συνάντηση που αφορά στους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα νηπιαγωγεία. Το θέμα της συνάντησης θα είναι:

«Πρόγραμμα και τρόποι λειτουργίας τμημάτων ένταξης, παράλληλης στήριξης - συνεκπαίδευσης»

Διαβάστε περισσότερα...

  • 16583760
  • 31708919
  • butterfly-eastern-riger-swallowtail-cunningham-falls-state-park-maryland-summer-butterfly-eastern-riger-swallowtail-254861138

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)