Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Ο Γενικός Γραμματέας επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης, δια βίου μάθησης και νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ α λ ε ί τους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τους όρους του ν. 4763/2020 (Α΄ 254), της αρ. πρωτ. 71705/Κ1/16.06.2021 (Β΄ 2605) υπουργικής απόφασης και της παρούσας, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία για την πλήρωση, με επιλογή από 01.09.2022 και με τριετή θητεία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, κατάρτισης, δια βίου μάθησης και νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ α λ ε ί μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τουλάχιστον διετή εκπαιδευτική υπηρεσία από το διορισμό τους σε σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τους όρους του ν.4763/2020 (Α΄254), της αριθμ. Κ1/84836/13-07-2021 υπουργικής απόφασης (Β΄3394) και της παρούσας, να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να αποσπαστούν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και τα εκτός έδρας τμήματα αυτών, όπως αναλυτικά εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα της πρόσκλησης.

«Αποχαιρετισμός» συναδέλφου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022

 Με βαθιά οδύνη, ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας πληροφορηθήκαμε την απώλεια της εξαίρετης εκπαιδευτικού, δασκάλας του 1ου Δ.Σ. Αμαρουσίου, Μίχου Ευγενίας.

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, όπου υπηρέτησε το λειτούργημά της μέχρι το τέλος. Είναι αισθητή η απουσία της και δυσαναπλήρωτο το κενό, που αφήνει.

Ας αναπαυθεί η ψυχή της, εν ειρήνη.

Πασχαλινές Ευχές

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Πασχαλινή κάρτα 2022

Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή των Συμβούλων Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 19 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την προκήρυξη για την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω οκτακοσίων (800) θέσεων Συμβούλων Εκπαίδευσης και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.  

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)