Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διευκρινίσεις σχετικά με τη θητεία των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων, των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων νηπιαγωγείων, των υποδιευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργαστηριακών κέντρων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

 Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.361.22/ 43 / 113620 /E3/05-07-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα « Διευκρινίσεις σχετικά με τη θητεία των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων δημοτικών σχολείων, των προϊσταμένων διθέσιων και τριθέσιων νηπιαγωγείων, των υποδιευθυντών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργαστηριακών κέντρων και των υπευθύνων τομέων  Ε.Κ. »

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (10 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 10 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (7 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017
Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 7 Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 π.μ. , προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε που θα ακολουθήσει.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόσκληση  προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (6 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 6 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (5 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 5 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πίνακες Παράλληλης Στήριξης

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017

 Ενημερώνουμε τους Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων & τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων αρμοδιότητάς μας ότι έχουν αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των σχολείων 3 αρχεία (ένα εκ των οποίων έχει 2 φύλλα)  με πίνακες που αφορούν τις παράλληλες στηρίξεις, ΕΒΠ και Σχολικούς Νοσηλευτές. Παρακαλούμε να  ελεγχθούν τα αρχεία ως προς τα σημεία που αφορούν την κάθε σχολική μονάδα για τυχόν λάθη ή παραλήψεις. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που διαπιστώσετε μετά  από το σχετικό έλεγχο τυχόν λάθος ή παράληψη.

Τα συνημμένα, στο e-mail που έχει σταλεί, είναι τα ακόλουθα:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1_ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ_ΔΗΜ._ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ_ΝΕΕΣ ( 2 ΦΎΛΛΑ)

ΠΙΝΑΚΑΣ 2_ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΕΒΠ_ΔΗΜ.

ΠΙΝΑΚΑΣ 3_ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΣΝ ? ΔΗΜ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1_ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ_ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ_ANANEΩΣΕΙΣ_ΝΕΕΣ ( 2 ΦΎΛΛΑ)

ΠΙΝΑΚΑΣ 2_ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΕΒΠ ?ΝΗΠ 

ΠΙΝΑΚΑΣ 3_ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΣΝ - ΝΗΠ

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (4 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 4 Ιουλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (3 Ιουλίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 3 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (30 Ιουνίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. B' Αθήνας

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (29 Ιουνίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 29 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. B' Αθήνας

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)