Joomla Free Template by FatCow Hosting

«Συμπληρωματική Ανακοίνωση ? Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχολικό έτος 2018

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 Κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου 136751/H2/17-08-2018  έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ με το οποίο καλούνται  οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ60 - Νηπιαγωγών, ΠΕ08 Εικαστικών, ΠΕ02 Φιλολόγων και ΠΕ04.04 Βιολόγων που επιθυμούν να αποσταστούν στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης να υποβάλλουν αίτηση.

Μήνυμα του Διευθυντή Π.Ε. Εκπαίδευσης Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

  Ανείπωτη θλίψη βαραίνει τις καρδιές μας για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους της φονικής  πυρκαγιάς. Ανάμεσα τους είναι και μαθητές, συνάδελφοι και γονείς της Β΄ Αθήνας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Ανακοίνωση Ειδικών Τμημάτων Ιταλικής γλώσσας για Δημοσίους Υπαλλήλους στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

  Σας κοινοποιούμε το υπ. αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.1/20/οικ.28297/31-07-2018 έγγραφο του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Ανακοίνωση Ειδικών Τμημάτων Ιταλικής Γλώσσας για Δημοσίους Υπαλλήλους στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών» προς ενημέρωση σας.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί του περιεχομένου του εγγράφου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τον φορέα έκδοσής του.

Προκηρύξεις διοικητικού και τομεακών γραμματέων του Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

  Σας κοινοποιούμε προσκλήσεις του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για την πλήρωση τομεακών και διοικητικών γραμματέων του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προς ενημέρωση σας.Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και αναλυτικό ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ, προκειμένου οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ε.Σ.Ε.Δ. Οδηγίες για τη συμπλήρωση ή υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) στη διαδρομή: «Βοήθεια- >Εγχειρίδια Χρήσης».

 Πρόσκληση εκ νέου για την πλήρωση της θέσης Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

 Πρόσκληση εκ νέου για την πλήρωση της θέσης Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας  του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

  Πρόσκληση εκ νέου για την πλήρωση της θέσης Διοικητικού Γραμματέα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Έναρξη Β? κύκλου Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2018

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018

 Σας κοινοποιούμε το με αριθμ.πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/172/οικ.26279/20-07-2018  έγγραφο του Τμήματος Κινητικότητας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Έναρξη Β? κύκλου Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2018» για ενημέρωσή σας, ενημέρωση των φορέων εποπτείας σας και τυχόν ενέργειές τους σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί του περιεχομένου του εγγράφου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τον  φορέα έκδοσής του.

 

Πρόσκληση εκ νέου εκδήλωσης ενδιαφέροντος (65ΕΣ/2018) για την πλήρωση θέσης Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

  Σας κοινοποιούμε  τη με αριθμ. πρωτοκόλλου 2901.1/57384/2018/27-07-2018  Προκήρυξη του Υπουργού με θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης εκ νέου ενδιαφέροντος (65EΣ/2018) για την πλήρωση θέσης Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατ? εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 6 και 7 του ν.4369/2016 (Α΄33), όπως ισχύει», με την οποία προκηρύσσεται η θέση του Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικήςκαι παρακαλούμε όπως φροντίσετε για την ενημέρωση όλων των υπαλλήλων αρμοδιότητάς σας, καθώς και των φορέων εποπτείας σας με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι των φορέων αυτών.

Σύμφωνα με την ως άνω Προκήρυξη η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Πέμπτη 02 Αυγούστου 2018, και ώρα 08.00π.μ., και λήγει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14.00 μ.μ. .

 

Πρόσκληση εκ νέου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

 Σας κοινοποιούμε τη με αριθμ. πρωτοκόλλου 2901.1/57385/2018/27-07-2018 Προκήρυξη του Υπουργού με θέμα: «Πρόσκληση εκ νέου εκδήλωσης ενδιαφέροντος (66EΣ/2018) για την πλήρωση θέσης Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κατ? εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 6 και 7 του ν.4369/2016 (Α΄33), όπως ισχύει», με την οποία προκηρύσσεται η θέση του Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς ενημέρωση σας.

Σύμφωνα με την ως άνω Προκήρυξη η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας αρχίζει την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018, και ώρα 08.00π.μ., και λήγει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14.00 μ.μ.

Προκήρυξη θέσεων εθνικών εμπειρογνωμόνων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA) - Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

  Σας κοινοποιούμε το με αριθμ.πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/EΠ/Φ.4/359/23708/25-07-2018  έγγραφο του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Προκήρυξη θέσεων εθνικών εμπειρογνωμόνων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τη Λειτουργική Διαχείριση Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακος στο Χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-LISA)»- Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, για ενημέρωση σας.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί του περιεχομένου του εγγράφου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείαςμε τον  φορέα έκδοσής του.

 

Προκήρυξη θέσεων εθνικών εμπειρογνωμόνων στην Ε.Ε.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

  Σας κοινοποιούμε το με αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/ΕΠ/Φ.3/125/26223/25-07-2018  έγγραφο του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Ανακοίνωση Προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» προς ενημέρωση σας.

 

Βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, «ERASMUS for Public Administration

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. πρωτοκόλλου ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2/57/25572/24-07-2018  έγγραφο του Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, ??ERASMUS for Public Administration??» προς ενημέρωση σας.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί του περιεχομένου του εγγράφου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τον φορέα έκδοσής του.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)