Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης - Νέας Ιωνίας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας που επιθυμούν να αποσπαστούν για το διδακτικό έτος 2022-2023 στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Αλσούπολης - Νέας Ιωνίας να υποβάλουν αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα Τετάρτη 24-8-2022 έως την Δευτέρα 29-8-2022 και ώρα 10.00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι θα προτιμηθούν για εξέταση οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών οι οποίοι θα έχουν τα παρακάτω προσόντα κατά σειρά προτεραιότητας :

α) Ειδίκευση σε θέματα διδασκαλίας της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας.

β) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Διαπολιτισμικής αγωγής.

γ) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε επιστήμες της αγωγής.

δ) Μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο διδασκαλίας τους.

ε) Διδακτική εμπειρία σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

στ) Διδακτική εμπειρία σε Τάξεις Υποδοχής ή Φροντιστηριακά Τμήματα.

ζ) Επαρκή γνώση μιας διεθνούς γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά),

η) Βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν από φορείς του ΥΠΑΙΘ ή συνεργαζόμενους με αυτό φορείς.

Τα ανωτέρω θα επιβεβαιώνονται με την ηλεκτρονική υποβολή, συνοδευτικά με την αίτηση, των σχετικών βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κ.λ.π.

Δημοσίευση Υπουργικής Απόφασης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ενημερώνουμε ότι στο ΦΕΚ 4215Β/10-8-2022 δημοσιεύθηκε η με αριθ. πρωτ. Φ.7/ΦΜ/98404/Δ1/04-08-2022 Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Ορισμός σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου για το σχολικό έτος 2022-23.».

2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση λειτουργικών κενών στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) με απόσπαση μόνιμων εκπαιδευτικών διάρκειας ενός (1) διδακτικού έτους, για το έτος 2022-2023

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Η Περιφερειακή Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων Αττικής καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να αποσπαστούν, για ένα (1) διδακτικό έτος, σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ., ως ακολούθως:
α) της οικείας βαθμίδας της Π.Δ.Ε. Αττικής
β) διαφορετικής βαθμίδας, στην περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας της Π.Δ.Ε. Αττικής και θα εξεταστούν στην περίπτωση που δεν υποβληθούν υποψηφιότητες από εκπαιδευτικούς της βαθμίδας της προκηρυσσόμενης θέσης.
να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για απόσπαση μόνιμου εκπαιδευτικού για τη κάλυψη κενής θέσης Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την Τετάρτη 17/08/2022 έως Κυριακή 21/8/2022 στις 23:59.

 Για να δείτε την Πρόσκληση, πατήστε εδώ.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ - ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Για τρίτη συνεχόμενη σχολική χρονιά υποδεχόμαστε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς. Τους καλωσορίζουμε στη Διεύθυνση Π.Ε. Β Αθήνας και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή συνεργασία με στόχο την αποτελεσματικότητα του διδακτικού και εκπαιδευτικού τους έργου.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής Αγωγής στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας είναι τα ακόλουθα:

Όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα και τοποθετημένα μέσα σε φάκελο Α4 με λάστιχο. Στο φάκελο θα αναγράφεται το όνομα του εκπαιδευτικού και ο κλάδος του.

Σας επισημαίνουμε ότι ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας για τις ημερομηνίες κατάθεσης των ανωτέρω σχετικών δικαιολογητικών στη Διεύθυνσή μας.

Προσωρινές τοποθετήσεις για το διδακτικό έτος 2022-2023 εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 17/9-8-2022 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των προσωρινών τοποθετήσεων για το διδακτικό έτος 2022-2023 εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ.

Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. / Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2022-2023 για δήλωση προτίμησης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Καλούνται οι εκπαιδευτικοί οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας για το διδακτικό έτος 2022-2023 να υποβάλουν δήλωση προτίμησης, κατά κλάδο, για τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα Τρίτη 2-8-2022 μέχρι και την Πέμπτη  4-8-2022.

Προσωρινές τοποθετήσεις για το διδακτικό έτος 2022-2023 εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 15/1-8-2022 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των προσωρινών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ. 

Πρόσκληση υποψηφίων για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α ́13).

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Κατόπιν της δημοσίευσης της αριθ. πρωτ. 91767/Ε4/22-7-2022 (ΦΕΚ 49/τ. ΑΣΕΠ/23-7-2022 – ΑΔΑ:6ΘΧ046ΜΤΛΗ-01Ζ) υπουργικής απόφασης, καλούνται τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21-Θεραπευτών Λόγου, ΠΕ22-Επαγγελματικών Συμβούλων, ΠΕ23-Ψυχολόγων, ΠΕ25-Σχολικών Νοσηλευτών, ΠΕ28-Φυσιοθεραπευτών, ΠΕ29-Εργασιοθεραπευτών-Εργοθεραπευτών και ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) κλάδου ΔΕ01 που είναι εγγεγραμμένα στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1 ́ και Γ2 ́ των προκηρύξεων 2ΕΑ/2019 και 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, όπως αναμορφώθηκαν και ισχύουν, και επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα σε κενές οργανικές θέσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων για μόνιμο διορισμό.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr) από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις επί της διαδικασίας, παραπέμπουμε στη σχετική Yπουργική Aπόφαση.

 

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)